Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Piffa sommarstugan med enkla knep – gör en unik canvastavla med egen bild

by Photowall

Sommaren är här och så också lata dagar i sommarstugan. När du inte gungar i hängmattan eller sitter på badstranden så är vårt allra bästa sommartips att förnya sommarstugan med en unik canvastavla – perfekt pyssel för regniga dagar. Har du en favoritbild på solnedgången, hittat ett fotografi hur badstranden såg ut för länge sedan, eller har du fotat ekan? Föreviga bilden som canvastavla på väggen. Enkelt att beställa och sätta upp! Resultatet blir både personligt och snyggt.

Stora canvastavlor trendigt igen

by Photowall

Följ den senaste inredningstrenden och satsa på en stor canvastavla att hänga över soffan. Ett enkelt och effektfullt sätt att förändra känslan i ett rum.

Fem tips för ett mysigt barnrum

by Photowall

Att låta väggarna göra jobbet är ett enkelt sätt att förändra känslan i ett helt rum. Här kommer några tips för ett barnrum som uppmuntrar till både lek och mys.

5 smarta tips när du ska välja tapet

by Photowall

Nytt år, nya möjligheter. Med en snygg tapet kan du förändra känslan i ett helt rum. Här är några smarta tips när det är dags att välja.

Påskförberedelser med tapet

by Photowall

Vi firar vårens gulaste helg med kaninvimplar som väggdekoration och pappersägg till påskriset – allt gjort med tapet. Med kombinationen av gult, svart och rosa tillsammans med naturmaterial som trä och textil skapar du enkelt en fin och modern påsk.

Soliga tapeter

by Photowall

När våren kommer drabbas jag alltid av en längtan efter att pyssla hemma. Jag vill röja bort gammalt bråte och börja om på nytt, städa bort vintern helt och hållet. Fylla lägenheten med blommor i vackra vaser, sätta upp ljusa gardiner, byta kuddfodral till något mer glatt och ändra motiven i tavelramarna på väggen. Jag vill riktigt få in våren och solljuset inomhus.

Vincent van Goghs vackra verk som tapet

by Photowall

Klassisk konst på väggarna har beundrat och hänfört oss i alla tider. På Photowall tar vi det steget längre och tapetserar en hel vägg med en av våra favoritkonstnärer - Vincent van Gogh. Allra finast klär väggen kanske i en ateljé för ständig inspiration, eller kanske för att göra ditt vardagsrum till en plats som alla häpnas av, eller varför inte omvandla ditt sovrum till något alldeles extra? Almond Blossom är en av våra favoriter av Vincent van Goghs alla motiv och finns tillgänglig både som tapet och canvastavla.

Ny tapetkollektion - Vintage Cities

by Photowall

Idag lanserar vi en helt ny tapetkollektion: Vintage Cities. Motiven skildrar välbesökta och omtyckta storstäder så som Rio de Janeiro, New York, Rom och Paris - alla med en vintageinspirerad känsla.

Snygga tapeter i höstens tecken

by Photowall

Från blomstrande ängar, ljumma sommarkvällar och bara ben – till fallna löv, kyliga vindar och avtagande timmar av dagsljus. Att hösten är på intåg går inte att ta miste på. Med en snygg tapet från Photowall hoppas vi kunna bidra till ett ökat välbefinnande hemma hos dig, då antalet spenderade timmar i hemmet ofta ökar såhär års.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.