Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Tonårsrum – så här skapar du stilen

by Photowall

Att inreda ett tonårsrum kräver ofta tålamod, kompromisser och kreativitet. Och vad händer när tonåringarna får välja helt själva? Vi listar våra bästa tips på hur man skapar mysiga tonårsrum – både med och utan barnens hjälp.

Inred barnrummet lagom till skolstart

by Photowall

En dag händer det! Det är dags att börja skolan för första gången. Det blir nya rutiner, kompisar och kanske också nya intressen. Vad kan då passa bättre än att uppdatera barnrummet tillsammans med barnen.

Ta med dig naturen in

by Photowall

Det finns så mycket fint utanför våra hem som passar ypperligt även innanför våra väggar. Småsten, större stenar och trä är perfekt rekvisita för att skapa ett fint flöde mellan trädgården och hemmet. Skapa en fin övergång med speglande material, naturliga färger och dofter från naturen. Färska blommor, rökelse som doftar trä och potpurri av växter är några exempel på enkla sätt att anamma denna trend.

Ta in naturen i ditt hem

by Photowall

Det finns olika sätt att skapa ett hem med en känsla av större utrymme - ett av dem är att ta in inslag från naturen. Inga större kraftansträngningar är nödvändiga - små inslag kan göra stora förändringar, och samtidigt är det få element som skapar en så lugn och harmonisk känsla.

Kreativ midsommar med tapet och blomster

by Photowall

Sommarens ljusaste natt är äntligen här. Vi plockar blommor som vi lägger under kudden, binder kransar, frossar i jordgubbar och dekorerar borden med tapet. Dukar, tabletter, och andra kreativa dekorationer av tapet – möjligheterna att göra festen till en färgsprakande midsommarnattsdröm är många.

Gröna tider

by Photowall

Vi närmare oss äntligen grönare tider. Våren är på ingående och ljuset återvänder. Vill då passa på att ta fram våra gröna tapeter som inspiration för att förstärka vårkänslan även inomhus. Här är några av mina tapetfavoriter.

Hemma hos Starwoman

by Photowall

Det är nytapetserat hemma hos Starwoman. Och vi bara älskar resultatet. Det samma gäller för hennes blogg. I vår intervju berättar Anna mer om sin inredningsstil, hur bostadskarriären sett ut och om drömhemmet.

Klassiskt och detaljrikt på 68 kvadrat

by Photowall

Jag tänkte börja den här veckan med att dela med mig av inspirerande bilder från en sekelskifteslägenhet på Odenplan i Stockholm. Som alltid har Fantastic Frank fantastiska hem till salu. I just den här tvåan, på Karlbergsvägen 16, har man verkligen inrett i min smak. Fiskbensparkett, vita väggar, svarta möbler, roliga detaljer och fina designklassiker som bland annat Wegners Y-stol och Aaltos 66 stol. Och vilket fint trapphus sedan, scrolla ner för bild.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.