Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Flygplan - Dammig på himlen - Canvastavla - Barnrum

14

motiv

Disney – Flygplan

Det är något speciellt med himlen som har intresserat och eggat både barns och vuxnas fantasi i flera årtionden, från avlägsna stjärnor och inspirerande planeter till massiva varmluftLäs mersballonger och kraftfulla flygplan. Det är antagligen därför så många barn och vuxna världen över så snabbt blev förälskade i den animerade Disney-filmen “Flygplan”. Vi har många härliga, fartfyllda canvastavlor som är inspirerade av Disneys modigaste karaktärer från den klassiska tecknade filmen “Flygplan”. Tavlorna kommer att förvandla alla små upptäckares rum till en värld fylld av himmelska äventyr.

Dags att bli kreativ

Småttingarna sitter verkligen på helspänn när de tittar på den fartfyllda filmen “Flygplan”, helt uppslukade av de snabba akrobatiska manövrarna och spännande flygformationerna. Nu kan du och ditt barn få uppleva allt detta hemma med en färgrik tavla med världens mest älskade besprutningsplan - Dusty. Hans klarröda färg och ambitiösa uttryck gör att han står perfekt mot en bakgrund av blå himlar och fluffiga, vita moln. Vi har också ett vackert utformad Skipper Riley-emblem i gult och blått för de som älskar den tuffa mentorn med ett stort hjärta, och en liknande canvastavla i rött och beige för Dusty-fans. Den livfulla mexikanska karaktären El Chupacabra, med sin röda, gröna och vita flygkropp kan vara grädden på moset i ett sovrum med Flygplanstema.

Vi älskar färg

Din lilla framtida pilot behöver ett livfullt sovrum, och vad är mer livfullt än färgglada canvastavlor med motiv från Disneys Flygplan? Ge rummet en extra färgklick med en av våra mer fartfyllda bilder från filmen Flygplan, med scener som Dusty framför PWJ-terminalen eller i flygtävlingen med alla våra favoritkaraktärer från filmen i bakgrunden. För ett rum som redan är färgglatt kan du välja canvastavlorna “Military Dusty” eller “Skipper in sunset” som ger en speciell karaktär samtidigt som de tonar ner starka färger. Vare sig du väljer en nedtonad emblem-design eller en canvastavla med slående blåröda kontraster kommer Disneykaraktärerna från Flygplan säkerligen väcka småttingarnas fantasi till liv och fullända vilket barnrum som helst. Välj ditt barns favoritkaraktär, som Dusty, Skipper Riley, Slurk eller Dottie, eller helt enkelt en Flyplanstavla med hela gänget i bakgrunden. Du kommer i vilket fall fylla vilket tråkigt rum som helst med fartfyllda äventyr.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.