Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Disney Classics - Djungelbok - Canvastavla - Barnrum

15

motiv

Disney – Klassiker

Från Alice i Underlandet till Pinocchio – upplev det magiska med Disney med en av våra vackert designade canvastavlor. Varje tavla fångar ett fantasifullt och vackert ögonblick från eLäs mern av Disneys älskade tecknade klassiker. Det finns en anledning att karaktärerna fortsätter vara en del av mångas barndom, generation efter generation, och varenda en av våra otroliga tavlor väcker karaktärerna och deras personlighet till liv, med hänförande detaljer.

Barndomsminnen

Man kan nästan säga att det är en tradition bland världens barn, och vuxna, att uppleva karaktärernas äventyr och berättelser tillsammans med dem. Våra canvastavlor återskapar ett ögonblick från varje saga, och fångar verkligen Disneyklassikernas under i varje bild. Det finns knappt ett barn i hela världen som inte har tillbringat flera timmar hänryckt av sagan om pojken som vägrade växa upp och hans modiga vänner som slogs mot pirater och läggdags. Eller rest till det underliga Spegellandet, fyllt med ännu underligare varelser och en befallande och högdragen drottning. Miljontals har följt med en ung pojke på hans äventyr i djungeln och blivit vänner med en sorglös björn och en liten elefant.

Väck magiska världar till liv

Varenda en av våra högkvalitativa canvastavlor har fångat ögonblicken på ett sätt som en vanlig tavla inte kan göra. De är perfekta för att dela glädjen som finns i sagorna med barnen och andra nära och kära. Barnen kommer att älska de klara färgerna och detaljrikedomen i karaktärernas ansikten. Vuxna kommer att se dessa minnesvärda karaktärer perfekt fångade på ett så skickligt, detaljerat och realistiskt sätt som det bara går, i dessa canvastavlor. Tavlornas kvalitet väcker de magiska världarna till liv och framkallar den där spännande känslan du kände första gången du såg filmerna. Tavlorna kommer att vara ett populärt samtalsämne bland dina gäster, och de kommer garanterat fylla varje rum med glädje, fantasi och en känsla av under. Tänk dig de hjärtevärmande sagorna representerade i fantastiska, starka färger. Och det bästa är att det finns så många karaktärer att välja bland, så vem som än är din favorit kommer du säkerligen hitta en tavla för dig. Om du inte kan bestämma dig, så kan du faktiskt inte ha för många av dessa fantastiska konstverk hemma. Hur du än väljer att göra kommer du att uppskatta dina canvastavlor en lång tid framöver.

Produktinformation
  • Visar 1-15 av 15 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.