Apor

Många människor i dag kallar fortfarande apor för apor och vice versa. Photowall har samlat ett vackert utbud av väggmålningar med apor och apor för att fira, men också för att utbildLäs mera om skillnaderna mellan de två. De flesta av skillnaderna kan beskrivas i termer av fysiska egenskaper och evolutionär utveckling över tid. Det snabbaste och enklaste sättet att skilja apor och apor åt är dock att titta efter en svans. Apor har inte svansar, medan de flesta aparter har det. Du kommer att se detta ofta i väggmålningar av apor och apor. Apor tenderar att vara större än apor och har vanligtvis också större hjärnor. En annan förbisedd skillnad är att när de rör sig i träd springer aporna längs grenar, medan aporna svänger sig från gren till gren med hjälp av sina armar. Denna vackra naturliga rörelse syns också i vårt utmärkta urval av väggmålningar med apor och apor. En annan mycket viktig aspekt av väggmålningar med apor och apor är att de belyser hur dessa varelser är viktiga för skogens hälsa, eftersom de sprider frön och är trädgårdsmästare. Vissa fruktar att vi utan dem kanske inte kommer att ha några skogar i framtiden. Så skaffa dig apor och apor väggmålningar för att visa din kärlek och uppskattning för våra närmaste kusiner när det gäller evolutionen.

Apor och apor som väggmålningar för barnen

Detta människoliknande beteende är också anledningen till att dessa varelser är mycket populära bland barn. Deras ofta barnsliga natur ger verkligen genklang hos barn, vilket du förmodligen har sett med dina egna, eller barn till personer du känner. Väggmålningar med apor och apor från Photowall kan ha samma effekt när du använder dem som väggdekoration. Alla barn skulle uppskatta och bli förtjusta i väggmålningar om apor och apor, till exempel "Baby Monkey". Ett riktigt sött porträtt som kan bli en fokuspunkt och en vän till de små. Vi har också konstverk som "Wild at Heart", där du kan se dessa djur interagera med andra invånare i sin miljö. Väggmålningar med apor och apor kan verkligen inspirera dem att lära sig om naturen och hjälpa till att bevara den i framtiden.

Viktig information

På tal om evolution har aporna liknande grundläggande kroppsstrukturer som våra, hög intelligens och kan till och med uppvisa människoliknande beteenden. Schimpanser, som genetiskt sett står människan närmast, kan till exempel skapa enkla verktyg och använda dem effektivt. Väggmålningen av apor och apor med titeln "Jungle Jim with Cheetah" visar till och med hur en av dem interagerar med en människa och använder samma medel. Apor har också avancerade kognitiva och språkliga färdigheter, även om de inte kan tala som människor, men de kan använda teckenspråk och andra kroppsliga rörelser för att kommunicera med människor på ett effektivt sätt. Kommunikationsförmågan hjälper gorillor, schimpanser och bonobos att utveckla komplexa sociala grupper och till och med uppvisa vissa aspekter av kultur. Liksom människor kan apor tänka och lösa problem i sina miljöer. "Family Fun" är en väggmålning av apor och apor som perfekt illustrerar detta. Det här vackra motivet kan se lika bra ut i vardagsrummet hemma som i pausrummet på kontoret.

Andra väggmålningar med apor och apor

Nästan alla jordens vilda apor är begränsade till bara fyra delar av världen. Arter från den nya världen finns i Syd- och Centralamerika, medan arter från den gamla världen finns i Asien och Afrika. Alla dessa är representerade i apes & monkeys wall murals. Det finns dock ett undantag, nämligen den blomstrande populationen av vilda barberymakaker som strövar fritt på den iberiska ön Gibraltar! DNA-analyser visar att dessa makaker, som har funnits i Gibraltar i många århundraden, har sitt ursprung i Nordafrika. Som du kan se är väggmålningar med apor och apor inte bara till för att försköna din inredning, utan de kan också lära dig en sak eller två.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.