Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Matterhorn II - Tapet - Vardagsrum

740

motiv

Berg

Berg har varit en utmaning för människan ända sedan vår begynnelse. De väntar på att någon ska klättra upp för dem, på att någon ska rita av dem och på att någon annan ska gå vilseLäs mer dem. Med en fototapet som föreställer ett berg kan du ta men en del av deras naturliga magi och atmosfär till ditt hem. De passar perfekt i alla rum, och en bergstapet lugnar varje själ. Njut av dessa fantastiska, lekfulla och realistiska skildringar av dessa gripande höjder som får dig att tappa andan. När du tittar på din vägg kommer du att känna dessa gigantiska höjders kraft. Inspirera dig själv och de du älskar - ni kan också flytta ett berg, om ni bara tror på det!

Platser

Pryd dina väggar med fototapeter av de platser och bergstoppar du älskar. Bergstoppar och scener från Picos de Europa, Tenya Canyon, Moraine Lake och Coloradofloden sedd ovanifrån är perfekta objekt för fototapeter. Världens vackraste bergskedjor väntar på att bli dina i fototapetformat: de mest fantastiska topparna i Afrika, Asien, Europa, Australien och inte att glömma, Nord- och Sydamerika.

Action!

Bergen kommer till liv i fototapeter med kända vulkaner, fåglar som flyger i formation över Alperna, störtande floder och mycket mer. Varelser som balanserar mitt i ett språng pryder toppar som färgats gyllene av den stigande solen som skymtas bakom de majestätiska topparna. De sekelgamla husen på bergstopparna skänker en känsla av historia. Bergen som skildras som levande varelser ger dig en känsla av nostalgi. Både människor och djur kan ses på bergskedjornas mossgröna sluttningar, likaså snowboardåkare och skidåkare som genomför omöjliga hopp.

Surrealistiskt

Pryd väggen i ett av dina mest använda rum, köket, med berg av glass och gör det lite mer lekfullt. Varför inte använda dig av ett förtjusande mönster med bergstoppar, eller kanske vackra, fantasifulla varelser som dricker ur en bergsbäck. Dimmiga morgnar på okända platser kan förflytta dig till en helt annan värld. Här är det lätt att hitta tapeter som hjälper dig att kärleksfullt komma ihåg viktiga perioder i ditt liv eller poesi som var betydelsefull för dig förr.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.