Berg

Berg har funnits sedan mänsklighetens begynnelse. De finns alltid där och väntar på att någon ska bestiga dem, skissa dem och fånga deras storslagna natur på olika sätt. Få en del av Läs merdenna naturliga magi och atmosfär genom att äga dessa utsökta väggmålningar med bergsbilder. Njut av det omfattande utbudet av fantastiska, pittoreska och helt realistiska tillsammans med gripande och bländande bergshöjder. Känn kraften i dessa gigantiska underverk när du ser dem i ditt personliga utrymme och inspirera dig själv till att flytta vilket berg som helst, som det gamla ordspråket säger.

Flera platser

Vår monumentala ackumulering av väggmålningar med berg har nästan alla platser och toppar som du beundrar, från hela världen. Några val för den perfekta avbildningen inkluderar bergstoppar och scener från Picos de Europa, Tenaya Canyon-utsikter, Moraine Lake, Coloradofloden och många fler. Från Afrika till Asien, Europa till Australien och naturligtvis Nord- och Sydamerika - dessa platser i världen med de bästa bergskedjorna väntar bara på att bli dina. Olika årstider på olika platser innebär också varierande men ändå oerhört tillfredsställande väggmålningar med bergsbilder, som den underbara vinterutsikten i Andermatt i Schweiz, lugnet i den spanska sommardalen eller lugnet i Eastern Sierras höstlandskap. Detta är bara några alternativ till dessa väggmålningar av bergsbilder från hela världen, från alla årstider och i så många olika konstnärliga stilar.

Bergväggsbilder ger action

Bergen kommer till liv med våra väggmålningar av berömda vulkaner, rader av fåglar över Alperna, forsande floder i förgrunden av en vacker topp och många fler scener av vitalitet och liv. Det finns varelser som är i mitten av ett steg, som pryder toppar som är gyllene i solskenet, medan gryningen bryter fram över många majestätiska bergshöjder. En känsla av stor historisk betydelse ger hundraåriga byggnader som ligger i bergen en känsla av att vara kungliga, vilket gör att dina väggmålningar i bergen kan få dig att känna dig som kunglig. Djur och människor kan hittas på bergskedjornas mossgröna sluttningar, vilket ger dig en känsla av enighet mellan oss, varelserna på vår vackra blå planet. För att främja känslan av styrka har vi väggmålningar i bergen som visar hur snowboardåkare och skidåkare uppnår ofattbara höjder, vilket tjänar som en inspiration inte bara för dig, utan kanske även för dina barn.

Surrealistiskt landskap

En köksscen med berg av glass ger en touch av det nyfikna till en vanligtvis grundläggande bakgrund inom fyra väggar i ditt utrymme. Den är märklig men charmig och är ett utmärkt val inte bara för köket utan kanske också för det gemensamma rummet på ditt kontor. Ett annat utmärkt exempel är ett vackert elegant djur som dricker ur en bergsbäck vid namn Winter Melt, som är utförd i distinkt oljemålningsstil, vilket gör den till en unik och mystisk utsmyckning av vilket område som helst. Ett annat spektakulärt verk är Spirit Song - Wolf, som blandar det drömlika med det lugna från mer realistiska väggmålningar i bergen. Den är väl lämpad för sovrum och ger det lilla extra för att förvandla ett vanligt rum till en speciell plats med optimalt placerade väggmålningar med bergsväggar.

Skapa individualitet med väggmålningar med bergsbilder

Till att börja med kan du prova ett tilltalande mönster av bergsväggmålningar för att skapa en balans mellan olika stilar i ditt hem eller på ditt kontor. Detta är viktigt eftersom berg är symbolen för stadighet och därmed soliditet. Ytterligare förslag kan vara dimmiga morgnar från aldrig tidigare nämnda platser som kan ta dig till ett speciellt land från din favoritbok eller favoritfilm från barndomen, vilket ger ditt område den avgörande personliga touchen. Våra högkvalitativa väggmålningar med bergsbilder är konstverk som hjälper dig att med ömhet minnas passager i ditt liv och lämningar från det förflutna som sedan i sin tur kan skräddarsys för att passa dina personliga specifikationer.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.