Skogar & Skogsmark

Våra fototapeter med verkligt grönskande skogar skänker ditt hem eller kontor så mycket skönhet. Våra tapeter med skogslandskap ger dig en känsla av en naturlig tillflyktsort bort fråLäs mern vardagens stress, utan att du behöver lämna hemmet.

Barrskog

Det går inte att förneka att barrskogar är otroligt vackra. Men vi är så många som bor i storstäder utan möjlighet att ta oss ut i naturen och njuta av skogens skönhet så ofta som vi skulle vilja. Då är det en alldeles utmärkt lösning att pryda väggarna i ditt hem eller kontor med en av våra verkligt fantastiska tapeter. Eller du kanske till och med vill skapa en hel skog eller ett skogstema genom att ha olika barrskogar i flera rum. De skänker rummet så mycket vackert drama och elegans. Fototapeten som heter Sunbeam through Trees är så frodig och fridfull. Det skulle vara ett sant nöje att vakna till den vackra scenen varje morgon. Och det finns så många underbara fototapeter att välja mellan. För den som älskar blommor har vi skogsscener med blommor som får dig att tappa andan. Ta till exempel en titt på fototapeten som heter Beautiful Bluebells. Djungel och regnskog Många av oss har inte möjligheten att besöka regnskogar eller djungler, och då är en fototapet ett utmärkt sätt att tillfredsställa din längtan efter att besöka en så vacker och exotisk plats. Du kan njuta av exotiska landskap varje dag genom att välja att pryda din vägg med en fantastisk djungel- eller regnskogsfototapet. Waterfall Fantasy förflyttar dig till en stillsam plats i en helt egen värld, där du kan betrakta vattenfall, vackra blommande träd i lila nyanser, ljuvliga, vita fåglar som flyger omkring och annan vacker växtlighet. Den är perfekt för ett sovrum, kontor, kök, gästrum eller vardagsrum. Fototapeten med det enkla och raka namnet Jungle är otroligt färgrik med solsken, elefanter, papegojor och andra exotiska varelser som berör dig ända in i själen med sin otroliga prakt.

Grenar

Om du letar efter en fototapet med grenar så har vi sannerligen ett fantastiskt urval du kan välja från. Birch Grove Night Sepia är en förtjusande, simplistisk skildring med mjuka toner mot en mörk grå bakgrund. Bohemian Birds Beige är ett annat förtjusande val för den som älskar fåglar och grenar. Grenarna i detta verk är vita och fåglarna är gråa med en akvarell-liknande effekt. Denna tapet skulle ge ditt rum en förtjusande och lekfull stil på samma gång, med sin blygsamma elegans.

Lövträd

Om du letar efter en fototapet med lövträd har vi så många fantastiska och vackra fototapeter du kan välja mellan. Fototapeten Pearl Rays of Sunlight är en sådan. Den ger uttryck för en verklig känsla av majestätisk storhet. Du kan nästan känna den glödande solens värme mot din kind när du står framför denna vackra fototapet. Gold Trees in Park skänker även den en majestätisk känsla med sina vackra, gyllene höstfärger. Trädens långa och utsträckta grenar gör att verket känns riktigt kungligt. Woodland Autum Water är en fototapet som visar upp några förtjusande träd och en bäck med ett litet vattenfall. Den slår andan ur dig och får dig att önska att du stod där i verkligheten.

Björkar

Björkar, med sin förtjusande vita bark, står höga och stolta med små, sköra löv. De är så praktfulla. I denna kategorin finns det många olika scener med björkar från olika årstider, och du kan hitta något som passar vilken stämning du än vill uppnå. Snow-Covered Silver Birches ger dig en förtjusande vinterbild om du älskar snö och snötäckta träd. Det är ett fantastiskt alternativ för de som älskar snö men som kanske bor på ett ställe där det inte snöar så mycket. Birch Path är en ljuvlig fototapet i lantlig miljö som gör att du vill traska ner längs stigen framför dig. Tapeten är som en tavla i akvarellstil.

Bambu

Njut av de många olika sorters bambu-fototapeter som vi erbjuder. Fototapeten som kallas Bamboo Illustration passar utmärkt för ett rum där du vill ha en avslappnad, modern och minimalistisk stil. Bamboo Forest föreställer förtjusande, livfulla, hälsosamt gröna bambuträd där du skymtar en vacker blå himmel genom den tjocka bambuskogen. Den passar bra i en neutral miljö med beiga, gråa eller vita väggar. Alla fototapeter i vårt bambu-utbud skänker verkligen själen en känsla av fridfullhet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.