Reptiler & Amfibier

Färgstarka färger och exotiska vyer är ett välkommet tillskott i varje inredning. Tapeter med några av naturens mest spännande och intressanta djur, reptiler och amfibier, är inte barLäs mera spännande och övertygande utan ger också en inblick i osynliga världar. Denna kollektion av reptiler och amfibier är både lekfull och stimulerande, och är därför en utmärkt underhållning för både barn och vuxna. I just den här sektionen finns leguaner, ormar och krokodiler, alla återgivna med fantastiska detaljer och imponerande färgställningar. Du kan använda reptiler & amfibier tapeter i praktiskt taget vilket utrymme som helst och de kommer garanterat att göra ett visuellt intryck, oavsett om det är ett bostadsområde, kommersiellt område eller rekreationsområde. Alla motiv i reptiler & amfibier tapeter kan anpassas för att passa din inredningsestetik, färgscheman och andra dekorationer.

Skillnaden mellan reptiler och amfibier

Namnet reptil syftar på krypande eller krypande djur, medan namnet amfibie syftar på dubbla existenssätt. Reptiler och amfibier klassificerades en gång zoologiskt som reptiler på grund av deras många likheter. Ändå är det också viktigt att titta på likheterna först, om du vill blanda och matcha dina reptiler och amfibier tapeter. För det första, och det är vanligast att veta, är båda kallblodiga, vilket innebär att deras inre värmekällor är så obetydliga att de måste förlita sig på externa källor för att reglera sin kroppstemperatur. Andra gemensamma egenskaper är att reptiler och amfibier kan ändra hudfärg, ha en skarp syn, använda kamouflage, bita och blåsa upp kroppen för att undvika rovdjur. Låt oss också identifiera skillnaderna mellan de två, så att du kan göra ett mer välgrundat val av din reptiler & amfibier tapet. Reptiler har hud täckt av fjäll, andas luft genom lungor och lägger ägg med hårt skal på land. Amfibier är djur som kan leva på land eller i vatten, och de kännetecknas av fuktig körtelhud, gälar och avsaknad av fjäll. Reptiler och amfibier tapeter har olika medlemmar av båda grupperna, med unika mönster, rika detaljer och fängslande färger.

Reptiler & amfibier tapet som symboliskt element i ditt utrymme

Även om ormar och ormar kan skrämma många människor har dessa varelser använts för att symbolisera både positiva och negativa element av så många gamla kulturer. Detta kan bli ett underbart stimulerande och definitivt uppmärksammande tema att sätta upp i ditt rum med hjälp av en orm i reptiler & amfibier tapet. Ormar som symboler är en av de äldsta och vanligaste som används i en myriad av gamla kulturer för att beteckna en bred palett av attribut, från visdom till död, från återuppståndelse till fortplantning och så vidare. Det är säkert att säga att en tapet med reptiler och amfibier i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme kommer att skapa samtal och väcka nyfikenhet. Dark Leaves II har inte bara frodiga färger, toner och nyanser, utan har också en mystisk komponent eftersom tapeten med reptiler och amfibier är konstnärligt framställd men på något sätt döljer huvudämnet. Den här ormen i reptiler och amfibier tapeten är definitivt en kandidat för flera visningar, på grund av dess enorma visuella tyngd.

Reptiler & amfibier tapeter för barn

Som tidigare nämnts har Photowall reptiles & amphibians tapeter för de små. Ett verk som Crocodile Blue lyfter fram en skrämmande varelse i verkligheten, men här i reptiler & amfibier tapeter renderad konstnärligt och fashionabelt. Till och med tonåringar skulle gilla den här reptilerna och amfibierna, eftersom den har stor visuell tyngd och kan se bra ut i sovrummet, studieområdet eller det personliga utrymmet.
Produktinformation
  • Visar 1-21 av 21 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.