Berg

Gör ditt rum hisnande med fantastiska och euforiska väggmålningar från Mountains. Väggmålningarna kan skapa en fantastisk vägg för att hålla ditt sinne igång och på rätt spår. Med fanLäs mertastiska färger och bilder kan väggmålningarna från Photowalls kollektion ta dig till bergstoppar och njuta av den skönhet de framkallar. Väggmålningar med bergsbilder är inte bara väggdekoration som måste visas upp. De är något som kan vara en del av dina liv och inspirera dig i många aspekter.

Vackra rum med väggmålningar i bergen

Om du är den äventyrliga typen av person och älskar naturens skönhet är väggmålningar i bergen precis det rätta för dig. Beundra utsikten över världens underbara skapelse, träden, samt utsikten över berget från ett visst avstånd. Dessa väggmålningar kommer definitivt att vara uppfriskande och föryngrande när de läggs till i dina rum. Att ha den fantastiska utsikten är vad du behöver efter en stressig dag. Genom att ta in en bergsvägg i ditt hem kommer du att få ett konstnärligt men lugnt rum eller utrymme som kommer att förbinda dig med naturens skönhet. Med neutrala toner får du ett unikt element och en unik karaktär som kan smälta väl in i din rumsmiljö. Med väggmålningar med bergsbilder kan du stimulera fantasin och sinnena hos dem som bor i hemmet eller rummet. Som centrum eller höjdpunkt i rummet kan bergen vara betydelsefulla för många människor. Under alla år av mänsklig existens har människor betraktat berg som mystiska och hemvist för övernaturliga varelser eller gudar. För vissa är bergen en plats för det ultimata mänskliga äventyret. Bergsbestigning ses till exempel som ett test för mänsklig uthållighet och lust. Även om en del har dött när de försökte nå toppen har många ändå lyckats klara det ultimata testet. Från att ha varit en tom vägg kan du genom att lägga till ditt val av väggmålning skapa ett visuellt större rum och kan likaså göra det mer inbjudande. Se det som en hägring som kan föra dig närmare naturen.

Marvelös och storslagen struktur på planeten

Per definition är ett berg varje landmassa på jordens yta som höjer sig abrupt till en stor höjd i jämförelse med det omgivande landskapet. Berg höjer sig 1 000 fot eller mer över sin omgivning och har branta sidor som möts i en topp som är mycket smalare i bredd än bergets bas. Ungefär en femtedel av jordens landyta är täckt av berg. De flesta berg förekommer som en grupp som kallas bergskedja, till exempel Sierra Nevada i östra Kalifornien. En grupp av bergssystem kallas för en bergskedja. Exempel är Pyrenéerna i sydvästra Europa mellan Spanien och Frankrike. En komplex grupp av bergskedjor, bergssystem och bergskedjor kallas bergsbälte eller bergskedja, till exempel den nordamerikanska bergskedjan som sträcker sig från Alaska till Guatemala och omfattar alla berg och högplatåer i denna vidsträckta region. Tro det eller ej, berg har också sin egen betydelse när det gäller symbolik. Berg eller bergskedjor har att göra med: hinder eller att övervinna hinder eller att göra framsteg. Att klättra uppför ett berg indikerar likaså andlig eller mental upphöjning eller förbättring. Med detta är väggmålningar med bergsbilder inte bara vanliga väggbeklädnader. De är också väggdekorationer som kan representera vem du är eller vad du vill vara i livet. Att lägga till väggmålningen i ditt rum är ett sätt att personifiera din inredning och kan likaså fungera som inspiration. Lycka till med inredningen!
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor