Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Explorer Karta - Tapet - Babyrum

363

motiv

Världskartor

Fototapeter med världskartor ger verkligen ett rum både charm och skönhet. Vi har ett väldigt stort utbud för dig att välja från, och vi är säkra på att de kommer att intressera dig oLäs merch ge dig njutning en lång tid framöver. Titta igenom vår högkvalitativa samling och se vilken bild du helst vill pryda din vägg med.

Stadskartor

Våra fototapeter med stadskartor ger ett rum många intressanta grafiska detaljer. De är ett perfekt val för industriella miljöer och ger ett rum lite extra textur. De har till exempel många intressanta färger och komplexa dimensioner som verkligen lockar en att undersöka kartornas detaljer. De blir sannerligen en intresseväckande brännpunkt i alla rum. Det finns så många högkvalitativa stadskartor att välja mellan. Vissa av stadskartorna är gjorda i rött, som är en väldigt behaglig, tilltalande och energisk färg som passar både i ditt kontor, industriutrymme eller hem. City Map - Madrid ger ditt rum en spansk känsla och bjuder på fantastiska grafiska detaljer.

Nationskartor

Alla är vi verkligt stolta över vårt ursprung, så det är riktigt roligt att pryda väggen med en fototapet med din nationskarta för att visa upp din nationella identitet. Dessa förtjusande nationskartor visar upp ditt kulturarv med stolthet. Kanske kommer dina förfäder från en speciell del av världen som du beundrar, men inte haft möjligheten att besöka personligen. Då kan en tapet med nationskartan låta dig känna att du ändå står ditt ursprung nära. Det öppnar upp våra hjärtan för en nostalgisk känsla. Det finns även svartvita kartor, vissa skapade med ljusare färger medan andra låter kraftfulla nyanser dominera. Det finns säkerligen en snygg fototapet i vår samling med nationskartor som passar bra ihop med den stil du har hemma. Australiska kartan är rolig och lekfull. Kartan står i olika nyanser av ljusblått och kungsblått mot en krämfärgad bakgrund. Färgkombinationerna skapar en otroligt härlig dragningskraft.

Rymdkartor

Tapeter med rymdkartor ger en så klar insikt i det solsystem som vi verkar vara så intresserade och fängslade av. Dessa rymdkartor är både lärorika och besitter en slags drama och skönhet som inte går att hitta någon annanstans. Man har använt sig av ljusa planeter mot mörka bakgrunder för att skapa dessa vackra kartor. De skulle passa utmärkt i ett barns rum, ett klassrum, ett kontor eller ja, vilket rum du än vill. Tapeterna skulle även ge ett industriutrymme en intressant touche. Sun and Planets är så livfull med solens starka sken mot den mörka bakgrunden. Verket får dig att känna dig full av liv och är spännande att betrakta.

Sjökort

Även om vi inte alla kan vara marinsoldater som kan kontrollera havet är dessa sjökort så ljuvliga att se på. De är skapade i lugnande pastellfärger. De är väldigt detaljrika och lockar en verkligen att undersöka detaljerna, så man kan ta reda på vad de egentligen betyder. Sjökorten är underbara för de som vill lära sig mer om havet och passar utmärkt i stugan, på kontoret eller vilket annat utrymme som helst. De är även väldigt lärorika och en riktig brännpunkt i alla utrymmen. Sea Chart 92 - Kattegatt är detaljrik och verkligt slående med sitt blåa hav och gula gränser som representerar land. Den är så exakt – och så vacker – att den omedelbart kräver din uppmärksamhet.

Världskartor

Världskartor är så intressanta och de får dig att känna att du är en del av en underbar plats. De ger dig verkligen känslan av att det är underbart att vara vid liv och ha möjligheten att kunna peka på världskartan för att visa var du kommer ifrån, att du tillhör en plats och att du är viktig. Vissa av våra världskartor är väldigt färgrika och andra är i en mer dämpad, lugn stil. Beroende på vilken sorts världskarta du väljer att ha på din tapet kan du skapa olika stämningar i dina olika rum. Kanske finns det något som du tycker är vackert med världskartor i sig, och därför vill du skapa ett tema i ditt hem eller kontor genom att pryda dina väggar med fototapeter med världskartor i olika stilar. The World Map Detailed - Without Roads är så färgstark med härliga, tilltalande färger att den ger vilket rum som helst en touche av glädje.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.