Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Galaxen - Tapet - Kök

26

motiv

Galaxer

Vårt kända universum slutar aldrig växa. Vetenskapsmän och astronomer tror nu att det finns över 100 miljoner kända galaxer och att antalet kommer att fortsätta växa. Från VintergataLäs mern till Andromeda, till Centaurus A, till Solrosgalaxen och vidare... Vårt utbud av fototapeter ger dig chansen att ha ett eget fönster som låter dig blicka ut på dessa underbara stjärnformationer och deras spektakulära skönhet och prakt.

Förbluffas av vårt universums under

Genom att pryda din vägg med en av våra fototapeter får du chansen att förlora dig själv i rymdens underverk, när du än vill. Föreställ dig själv att sitta och njuta av din favoritgalax fantastiska djup, i ditt eget vardagsrum eller i din salong. Vår omfattande samling av Galax-fototapeter passar vilken rymd-fantast som helst och är ett nöje att ha för den som gärna förbluffas av universums underverk. Du kommer att älska att upptäcka alla stjärnor i din favoritgalax, och vi lovar att du aldrig kommer se dem på samma sätt mer än en gång. Vårt imponerande utbud av Galax-fototapeter ger din vägg en unik känsla, och det kommer att ge dig en exklusiv inblick i en av de många miljoner galaxer som finns. Bland våra galax-fototapeter kan du hitta alla galaxformationer som finns: elliptiska galaxer, spiralgalaxer, linsformade galaxer eller vilken typ av galax du nu helst vilar dina ögon på. Med livfulla färger och djup ger galax-fototapeter dig en förevigad skymt av din favoritdel av universum. Från våra närmaste galaxgrannar, till små dvärggalaxer, till de mest avlägsna galaxer du kan tänka dig. Våra galax-fototapeter skänker ditt rum en helt ny dimension och ger det en känsla av att vara större och ljusare än det egentligen är.

Rymdens storslagenhet

En fototapet kommer alltid att vara ett utmärkt sätt att göra din vägg lite mer personlig, men galax-fototapeter gör din vägg mer personlig och unik än något annat du kan tänka dig! Njut av rymdens storslagenhet i ditt eget hem, eller varför inte kontor. Genom att ha en galax-fototapet på en av dina väggar kan du förlora dig själv i de tusentals färger, former och strukturer som galaxernas stjärnformationer bjuder på, och du kan förvandla vilken vägg som helst till ett fönster som avslöjar universums underverk, djup och oändlighet.
Produktinformation
  • Visar 1-26 av 26 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.