Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Solsystem - Tapet - Barnrum

89

motiv

Solsystemet

Rymden. Den yttersta gränsen. Vi har utforskat våra hav och skogar och besegrat varenda bergskedja. Vart ska vi nu vända oss för lite mystik? Till rymden, såklart! I hundratals år harLäs mer människan tittat upp på himlen och undrat vad som kan finnas där uppe egentligen. Främmande civilisationer? Förundransvärda sevärdheter? Ta med känslan av mystik hem med hjälp av tapeter eller fototapeter från Photowalls kollektion med solsystems-tema. Du kommer definitivt hitta något som passar dig, vare sig du vill undersöka Mars röda ödemarker eller Neptunus isiga, skuggiga slätter.

Jordens gröna berg

Det är lätt att ibland glömma att jorden är större och vackrare än vi någonsin hade kunnat föreställa oss. Man blir ödmjuk av att titta på en bild av planeten vi bor på och samtidigt ha i åtanke hur stort och främmande universum är. Ta med universums vidsträckthet in i ditt hem med en fototapet av jorden, och se om du kan peka ut din hemort!

Låt ditt sinne växa

Hur mycket större än jorden är Neptunus? Hur långt ifrån solen är jorden? Ta reda på detta med en tapet som kartlägger vårt solsystem, för ibland kan lärande vara vackert också.

Till månen och tillbaka

Om du går ut en mörk natt och tittar upp mot himlen kommer du att få se något fantastiskt. Uppe i himlen hänger en stenkula som är större än någonting du kan föreställa dig. Är den inte vacker? I flera århundraden har månen haft olika symboliska betydelser för människan. Den har stått för galenskap, för skönhet... och den senaste tiden för utmaningar. Pryd din vägg med en fototapet som visar upp månen, vår närmste planetära följeslagare.

Mars

Åh, Mars. Den röda planeten, som på grund av sin färg blev döpt efter den grekiska krigsguden. Mars har alltid varit förunderligt fascinerande. Heinlein trodde att Mars också hade en slags atmosfär. Han hade fel, men när någon skriver så ljuvliga historier om en speciell plats känns det nästan ohövligt att säga emot honom. Han var inte den enda, för den delen. Från första gången vi förstod att Mars var en planet som till stora delar liknade den vi bor på har människor föreställt sig att där bor gudar och monster, att den är hem åt Dejah Thoris och John Carter. Den har gett upphov till en hel genre av fantasifoster. Ta med dig vår mest populära fantasidestination genom historien till ditt hem med hjälp av Photowalls Mars-tapeter.
Produktinformation
  • Visar 1-89 av 89 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.