Solsystemet

Utrymme. Den sista gränsen. Vi har utforskat haven och skogarna och erövrat alla bergskedjor. Så vart vänder vi oss för att hitta mysterier? Till rymden, förstås! I hundratals år har Läs mermänskligheten tittat upp mot himlen och undrat vad som kan finnas där ute. Märkliga civilisationer? Underbara sevärdheter? Ta hem den mystiska känslan med tapeter eller väggmålningar från vår kollektion med solsystemtema. Oavsett om du letar efter Mars röda ödemark eller Neptunus isiga, skuggiga slätter har vi säkert en väggmålning som passar dig.

Den gröna kullarna på jorden

Det är lätt att ibland glömma att jorden är större och mycket vackrare än vad vi någonsin kunde föreställa oss. Det är en ödmjuk känsla att titta på en bild av den planet där vi alla bor och veta hur stort och märkligt universum är. Ta in rymdens vidder i ditt hem med väggmålningar av planeten Jorden, och se om du kan välja ut din hemstad på den!

Utvidga ditt sinne

Hur mycket större är Neptunus än jorden? Hur långt är jorden från solen? Ta reda på det med en tapet som kartlägger solsystemet, för ibland kan utbildning också vara vackert.

Till månen och tillbaka

Gå ut en mörk natt och du kommer att se något fantastiskt om du tittar upp. En stenboll som är större än du kan föreställa dig och som hänger på himlen. Är den inte vacker? I århundraden har månen varit en symbol för mänskligheten, för många olika saker. För galenskap, för skönhet ... på sistone för utmaning. Häng upp månen på din vägg med en väggmålning av månen, vår närmaste planetkompis.

Mars

Ah, Mars. Den röda planeten. Uppkallad efter den grekiska krigsguden på grund av sin färg har den alltid haft en märklig fascination. Heinlein trodde att Mars hade en sorts atmosfär. Han hade fel, men när en man skriver så förtjusande historier om en plats verkar det oförskämt att säga emot honom. Han var inte heller den ende. Från den första gången vi förstod att Mars var en planet som var mycket lik den vi lever på, har vi befolkat den i vår fantasi med gudar och monster, med Deja Thoris och John Carter, med en hel genre av fantasier. Ta hem den mest populära fantasidestinationen i historien i form av bakgrundsbilder med Mars-tema.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor