Typografi

Typografi definieras som konsten att arrangera typer för att göra det skrivna läsbart och tilltalande för ögat. Den består av att välja typsnitt, storlekar, längder och avstånd för atLäs mert uppnå den önskade effekten av typen. Detta kräver färdigheter hos typografer, grafiska formgivare, art directors, mangaartister, serietecknare, graffitikonstnärer och många andra med liknande färdigheter. Numera kan du helt enkelt ställa in din Word-fil till vilken typ, vilket typsnitt eller vilken storlek du vill. Men före datorernas tillkomst ansågs typografi vara en värdefull och specialiserad färdighet. Photowall påminner om forna dagar med sin fina samling av vintage typografiaffischer. Dessa bilder från den tid då bokstäver ordnades av människohänder kan ge ditt hem en känsla av gammaldags sofistikering och nostalgi. Placera dessa vintage typografiaffischer på utvalda platser i din bostad och låt dem ge dig känslan av en tid då tidningar var den enda informationskällan och konstnärlighet kom genom stora ansträngningar snarare än genom en knapptryckning. De här vintage typografiska affischerna skulle passa perfekt i ditt privata arbetsrum eller i ditt minibibliotek. Det kommer att ge dig ett utseende av lärdom och visdom att ha dessa vintage typografiska affischer omkring dig.

Klassiska vintage typografiska affischer

Förr i tiden var romaner, affischer, nyhetsbrev, notiser och andra former av skriftliga publikationer tvungna att få sina typsnitt inställda manuellt. Den ansträngning och omsorg som krävdes för att skapa ens en enda av dessa publikationer är inte en bild som någon från vår teknologiska era ens kan föreställa sig. Inom många sektorer av denna industri har typografi redan blivit en förlorad konst. Photowall hjälper dig att minnas arbetet av många som gått före oss med "Tree of Life", "Antique Botanical" och "London Underground Sign" i sin breda samling av vintage typografiaffischer. Låt dessa bilder stå i dina barns sovrum och lekplatser och upplys dem om en tid innan Microsoft Word och Photoshop var de viktigaste verktygen för att försköna en skriftlig publikation. Låt dessa vintage typografiaffischer påminna dem om att allt som är värt att ha också är värt att arbeta för. Visa upp dessa fina vintage typografiaffischer i ditt vardagsrum och sitt med dina nära och kära i beundran över den mängd arbete som krävdes för att förverkliga dem. Dessa vintage typografiaffischer kommer garanterat att lysa upp ditt hem.

Värda i vintage typografi affischer

Även om den manuella typografins era har kommit och gått finns det fortfarande de som praktiserar denna konstform än i dag. Bröllopsinbjudningar, affischer, filmtryck, anslag och liknande blir många gånger dyrare om de gjordes med denna gamla metod. Mängden arbete och skicklighet som läggs ner på dem höjer priset för konsumenterna. Det finns fortfarande många som vill ha äran att kunna säga att deras bröllopsinbjudningar var handgjorda typografiska verk. Photowall erkänner detta viktiga faktum med "Cinema Popcorn", "Floral Inspirational" och "Codex Madrid II-Leonardo Da Vinci" i sitt fina sortiment av vintage typografiaffischer. Dessa faksimilerna av de riktiga ser så genuina och autentiska ut att det kommer att kännas som om en mästersättare har tillverkat dem speciellt för dig när du har dem i ditt hem. Placera dem på din privata arbetsplats i din bostad och ta på dig utseendet av en tidningsredaktör från 1930-talet. Bjud in dina vänner och arbetskamrater på kaffe och kakor medan du låter dem betrakta och beundra din fina samling av dessa fantastiska vintage typografiposter.

Tidlöst och nostalgiskt

Dessa vintage typografiaffischer finns i ett stort urval av mönster och färger för den bibliofila finsmakaren att välja mellan. De är tillverkade av material som är säkra att existera i ditt hem och säkra att vara i närheten av dina barn. Bli avundsjuk på dina arbetskamrater när de ser dina arbetsutrymmen prydda med dessa spektakulära vintage typografiaffischer. Det finns ännu mer att älska med "Movie Tickets Admit One", "Vintage Typewriter" och "Vintage New York Brooklyn Bridge" i vårt fina sortiment av vintage typografiska affischer. Känn dig som en av förlagsålderns pionjärer med några av dessa utskrifter arrangerade runt om i ditt arbetsrum. Föreställ dig att du är en ung Ernest Hemingway som stirrar på det skrämmande utrymmet på ett tomt papper, redo att kavla ut sitt nästa litterära mästerverk. Den klassiska känslan som de här klassiska typografiska affischerna ger kan inte överskattas. De är mer än bara vanliga prydnader i ditt hem, de är konstföremål. Låt dessa tryck ta dig tillbaka till en tid då hårt arbete och skicklighet var den viktigaste valutan för framsteg och erkännande i denna värld. Låt dig och din familj ta del av dessa underbara känslor.
Produktinformation