Vinter

Vintern är elegant och nyanserad, och den står i särklass. Våra väggmålningar är nakna och oskuldsfulla och är till för de djärva och orädda. Ibland är vintern stark och kall, ibland Läs merlysande i sin okomplicerade skönhet, och handlar om att komma till rätta med ditt väsen. Vintern är magisk i sitt lugn och fridfull. Den är lugn. Våra tapeter är perfekta för ett avantgardistiskt hem som vill ha en modern, ren känsla och fångar den sanna essensen av denna årstid. Med en noggrant utvald tapet kan du skapa ditt lugna rum, reflektera lite och etablera ditt rum som en tillflyktsort bort från livets stress och rörelse. Välj en väggmålning som förmedlar ditt suggestiva jag från vår vinterkollektion.

Kall men bekväm väggmålning

Den kallaste årstiden som många tycker är dyster och sorglig på grund av färre färger som ses från omgivningen. Tvärtom kan vinterns bilder och färger göra skillnad för inredningen i ditt hem. Förutom den kalla temperaturen på vintern finns det också de vackra landskapen av is och snö och lockar också fram semesterglädjen från alla. Det är säsongen för besök hos familjen, fester och naturligtvis för att dekorera huset. Photowall har ett brett utbud av väggmålningar som helt och hållet kommer att förändra utseendet på din inredning. Bland dessa finns vinterväggmålningar som säkert ser kalla ut men som får ditt hem att se mysigt och inbjudande ut. Med bilder från en miljö fylld av snö kommer utseendet på din inredning säkert att se fantastiskt ut. Vintern är också kopplad till julen. Med rött, vitt, grönt och silver kommer vinterväggmålningar säkert att få ditt hem att se mysigt och inbjudande ut. Låt dig inte luras av vinterns dystra utseende eftersom den alltid kommer att vara en glad årstid eftersom det finns så många goda minnen och aktiviteter som hände under dessa tider. Det är en säsong att fira och Photowall vill att ditt hem ska känna och uppleva den härliga upplevelsen. Med fantastiska väggmålningar kommer ditt hem eller utrymme säkert att bli älskat av din familj och dina vänner. Snön och landskapen är ganska häftiga som definitivt kommer att göra ditt hem eller utrymme glatt och ljust. Så om du tror att vintern kan vara en dyster årstid, tänk om. Det är faktiskt en säsong full av skoj och spänning.

Vintern - en festlig säsong

Anses vara den kallaste årstiden på året i polar- och tempererade zoner. Säsongen efter hösten och före våren, detta orsakas av att jordens axel på det halvklotet är orienterad bort från solen. Som symbolik är årstider ofta förbisedda och djupt kraftfulla. Årstider kan förändra ens humör, förändra våra liv och ändra våra perspektiv. Naturen visar oss att allting förändras, och årstiderna är perfekta exempel på att alla saker genomgår förändringar. Symboliskt sett styrs vintern av enstöringen, eremiten. Den ger plats åt vila. Livet fryser till is, inbäddat och tyst. Det sägs att årstiden är en tid för introversion, kontemplation och att gå inåt. Vintern bjuder in oss att tysta sinnet, stilla själen och kristallisera vårt inre arbete. Tiden att åka skridskor under vintervåren är ett sätt att få renhet och klarhet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.