Svenska Havet Horizon - Tapet - Hall

859

motiv

Hav & Oceaner

Utforska världshavens djup med våra spektakulära fototapeter som skildrar världen under havsytan. Omringa dig själv med dina färggranna favoritfiskar, som hammarhajar, makrillhajar elLäs merler tigerhajar. Simma med oändliga fiskstim och slås med häpnad av deras fantastiskt livfulla färger. Dyk djupt ner till havsbottnen sittandes på en havssköldpaddas rygg. Havet är en säregen och kryptisk plats, full av hemligheter och äventyr. Våra fototapeter ger dig en chans att bli en djuphavsdykare och upptäcka havets underbara skatter själv.

Under ytan

För de som är intresserande av undervattensfiske har vi en omfattande samling av undervattenskonst. Vårt sortiment av fototapeter som skildrar havet under ytan lockar även den mest entusiastiska fiskaren. Dessa magiska tapeter kan ge ditt rum precis rätt känsla, kanske med hjälp av spjutfiskar och segelfiskar. Föreställ dig att du snorklar i exotiska vatten eller dyker djupt ner i stillsamma, tropiska paradis. Föreställ dig nu att du kan bevittna dessa spektakulära undervattensscener varje dag, hemma eller på ditt kontor. Från sköldpaddor och delfiner till hajar och valar, våra fototapeter har konstverk som är perfekta för att få varje dag att kännas som om den utspelar sig under vattenytan.

Fototapeter med korallrev

Det finns så mycket att se under havsytan, djupt ner i havet eller på ett korallrev. Det kan vara otroligt spännande att vistas under vattenytan tillsammans med alla dessa undervattensvarelser. Med en tapet kan du ge alla dessa fantastiska undervattenssamhällen nytt liv på en vägg i ditt kontor eller hem. Det finns så mycket liv i våra hav och ingenting kan skildra detta lika bra som en tapet. Fototapeterna ger fiskstimmen nytt liv, simmandes kring färgrika korallrev med nässeldjur och tagghudingar i bakgrunden. Du kommer att få se fantastiska kräftdjur, som musslor och räkor, såväl som fängslande tagghudingar, som sjöborrar och sjöstjärnor. Ett stim av maneter kan ses flyta runt korallerna och några enstaka havssköldpaddor kan ses gräva i havsbottnen. De större exemplaren av marint liv kan också väckas till liv med hjälp av stora, vackra tapeter som placeras på den mest lämpade väggen. Bland tapeterna med korallrev har du chansen att njuta av utsökta stim med havsabborrar, clownfiskar och fjärilsfiskar. Fototapeterna bjuder på ett stort utbud av fiskar, från rödrutiga hökfiskar till starkt gula fjärilsfiskar. Ålar och muränor ses simmande likt ormar, och bläckfiskar glider upp och ner i jakten på mat. Föreställ dig en vacker tapet med korallrev i ditt vardagsrum, sovrum, kök eller kontor. Eller hur är det svårt att inte le? Våra korallrevstapeter kommer att förvandla ditt hem och göra det extra livfullt med hjälp av de anmärkningsvärda undervattensdjuren. Havs-inspirerade fototapeter passar även bra i barnrum och barnkammare, och skänker rummen en rofylld stämning med dessa tilltalande bilder på de vackra varelser som bor under havets yta.

Fototapeter med tropiska undervattensfiskar

Se hur dessa vördnadsvärda vattenvarelser får nytt liv på dina väggar med fototapeter med spektakulära bilder från under vattenytan. Varje fototapet bjuder på upplivande bilder av fiskar och andra ståtliga liv som frodas i havet. Våra fototapeter skänker ditt rum en känsla av varaktighet, ett påtagligt lugn och havens och deras ekosystems otroliga kraft. Tapeterna är fulla av inspiration och förvandlar dina väggar till en utställningsplats för några av naturens mest anmärkningsvärda havsunderverk. Photowalls undervattenstapeter bjuder på förbluffande fotografier och illustrationer av undervattensliv från jordens alla hörn. En speciellt slående fototapet föreställer ett sällskap av kejsarfiskar som simmar i havsströmmarna i jakt på föda. En annan fototapet visar upp en flock delfiner som majestätiskt hoppar upp genom vattenytan, och en annan visar blå spjutfiskar som mumsar i sig guldmakrillar. Det finns dussintals av fototapeter med tropiska fiskar att välja mellan, och alla bjuder på olika fiskarter såväl som andra tropiska undervattensliv.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.