Rum

Här hittar du väggmålningar för rum för alla typer av områden. Oavsett om du aktivt letar efter ett mönstrat motiv för hallen, en väggmålning för sovrummet i dämpade färger, en finurlLäs merig utsmyckning för köket eller en rolig bild för tidig inlärning för barnrummet, har vi allt för dig i högsta kvalitet. Dessa sortiment kan också utformas enligt dina villkor.

Gör ett intryck med väggmålningar i rummen

En fångande och fascinerande syn när man kommer in i ett hem eller på ett kontor lämnar alltid ett tydligt första intryck och är en bra samtalsstart. Titta igenom vår samling av väggmålningar för rum för att hitta det som passar bäst för din foajé eller entré. Från enkla men kraftfulla mönstermallar som till exempel Stockholm Brick Wall till ett mer proklamerande motiv som Oslo Skyline, garanterar vårt utbud att du får det starkaste genomslaget när du dekorerar det utrymme där du först tar emot sällskap.

Livande av drömmen

Vardagsrummet är ofta den centrala punkten för interaktion och där man kan göra det bästa uttalandet om sin personlighet och smak. Det är därför våra väggmålningar för rum har många olika stilar, allt från människor, djur, träd, abstrakta målningar, konstnärliga skildringar och så många fler. Dessutom kan alla dessa föremål ändras så att de motsvarar resten av din inredning. Den höga kvaliteten och den fantastiska uppmärksamheten på detaljerna i våra unika mönster är optimala för att blanda och matcha olika färger och nyanser i familjerummet eller vardagsrummet, som vissa människor gillar att kalla det.

Rooms väggmålningar för köket

Även om köket kanske inte är det första rummet som man tänker på när man vill dekorera med bilder, har det ofta en enormt bestående effekt på den övergripande atmosfären i hemmet, eller till och med på kontoret. Du kanske genast tänker på att snygga upp ditt kök med väggmålningar av mat, naturligtvis, men tänk också på andra teman som väggmålningar med yta och textur, som är en bra motpart för att ge området en rustik och hemtrevlig stämning.

Kontorstid

Rum väggmålningar för kontor har också en enorm variation, vilket gör det lättare att välja rätt komponent för att inte bara matcha din individualitet, utan också verksamhetens karaktär och kanske energin bland den arbetskraft du anställer eller är en del av. För att ge dig några idéer och exempel kan stimulerande verk som Let it Rain förmedla att ditt rum är hårt arbetande men också en gnutta roligt med den vackra orangefärgen. En annan kan vara Madrid City Lights, som ger ett mycket professionellt men samtidigt livligt intryck, vilket betyder att du arbetar hårt men också har roligt. Valfriheten med dessa olika väggmålningar för rum är verkligen fantastisk.

Ungdomar rum väggmålningar

Av alla väggmålningar i rummen är de för barnen kanske de mest visuellt fängslande, eftersom våra ungdomar är de som påverkas mest av optiska faktorer. Perfekt för barnkammaren, barnrummet eller lekparken hemma finns ett omfattande sortiment av underbara föremål. Oavsett vad ditt barn, eller dina barn, är benägna till finns det något för varje liten knatte. Våra bilder av djur, fantasivarelser, sport, rymden, popkulturella figurer och många fler, gjorda i fantastiska verkliga fotografier, färgglada målningar, attraktiva illustrationer och informativa infografiker, kommer garanterat inte bara att underhålla barnen utan också att främja inlärning. Bläddra i vår enorma samling och välj rätt väggmålningar för dina barn.

Bedtid

Eftersom sovrummet är det mest personliga utrymmet är det logiskt att skaffa väggmålningar för rum som är mest intima eller som bäst visar på din identitet. Samtidigt vill de flesta av oss ha en känsla av lugn och ro i våra kammare, för att inducera en god natts sömn och ordentlig vila. Det är därför våra väggmålningar för rum erbjuder många olika varianter, från lugnande natur, visioner från andra världar, djupa citat och naturligtvis nattperspektiv. Med vårt bekväma alternativ för anpassning kan du blanda olika stilar som du vill, vilket passar den stämning du vill skapa i dina egna fyra hörn.
Produktinformation