Reptiler & Amfibier

Färgstarka färger och exotiska vyer är ett välkommet tillskott i varje inredning. Affischer med några av naturens mest spännande och intressanta djur, reptiler och amfibier är inte baLäs merra spännande och övertygande, utan ger också en glimt av osynliga världar. Den här samlingen av reptiler och amfibier är både lekfull och stimulerande och därför en utmärkt underhållning för både barn och vuxna. I just den här avdelningen finns leguaner, ormar och krokodiler, alla återgivna med fantastiska detaljer och imponerande färgställningar. Du kan använda reptiler & amfibier-affischer i praktiskt taget vilket utrymme som helst och de kommer garanterat att göra ett visuellt intryck, oavsett om det rör sig om ett bostadsområde, ett kommersiellt område eller ett rekreationsområde. Alla motiv på reptiler & amfibier-affischerna kan anpassas så att de passar din inredningsestetik, dina färgscheman och andra dekorationer.

Skillnaden mellan reptiler och amfibier

Namnet reptil syftar på krypande eller krypande djur, medan namnet amfibie syftar på dubbla existenssätt. Reptiler och amfibier klassificerades en gång zoologiskt som reptiler på grund av deras många likheter. Trots detta är det också viktigt att titta på likheterna först, om du vill blanda och matcha dina reptiler och amfibier-affischer. För det första, och det är vanligast, är båda kallblodiga, vilket innebär att deras inre värmekällor är så obetydliga att de måste förlita sig på externa källor för att reglera sin kroppstemperatur. Andra gemensamma egenskaper är att reptiler och amfibier kan ändra hudfärg, ha ett skarpt seende, använda kamouflage, bita och blåsa upp kroppen för att undvika rovdjur. Låt oss också identifiera skillnaderna mellan de två, så att du kan göra ett mer välgrundat val av dina reptiler och amfibier-affischer. Reptiler har hud som är täckt av fjäll, andas luft genom lungor och lägger ägg med hårt skal på land. Amfibier är djur som kan leva på land eller i vatten, och de kännetecknas av fuktig körtelhud, gälar och avsaknad av fjäll. På reptiler och amfibier-affischer finns olika medlemmar av båda grupperna med unika mönster, rika detaljer och fängslande färger.

Reptiler och amfibier affischer som symboliska element i ditt utrymme

Även om ormar och ormar kan skrämma många människor har dessa varelser använts för att symbolisera både positiva och negativa element av så många gamla kulturer. Detta kan bli ett underbart stimulerande och definitivt uppmärksamhetsskapande tema att sätta upp i ditt rum med hjälp av en orm i reptiler & amfibier-affischer. Ormar som symboler är en av de äldsta och vanligaste som används i en myriad av gamla kulturer för att beteckna en bred palett av attribut, från visdom till död, från återuppståndelse till fortplantning och så vidare. Det är säkert att säga att en affisch med reptiler och amfibier i ditt bostads-, affärs- eller fritidsutrymme kommer att skapa samtal och väcka nyfikenhet. Dark Leaves II har inte bara frodiga färger, toner och nyanser, utan har också en mystisk komponent eftersom affischen med reptiler och amfibier är konstnärligt utformad men också på något sätt döljer huvudämnet. Den här ormen i reptiler och amfibier-affischen är definitivt en kandidat för flera visningar på grund av sin enorma visuella tyngd.

Reptiler och amfibier affischer för barn

Som tidigare nämnts har Photowall reptiler & amfibier-affischer för de små. Ett verk som Crocodile Front lyfter fram en skrämmande varelse i verkligheten, men här på reptiler och amfibier-affischer som är konstnärligt och modernt återgivna. Till och med tonåringar skulle gilla den här affischen med reptiler och amfibier, eftersom den har stor visuell tyngd och kan se bra ut i sovrummet, studieområdet eller det personliga utrymmet. Kameleon är en annan reptil- och amfibieaffisch som kan tilltala både barn och tonåringar, eftersom den här affischen har ett trendigt utseende och en fantastisk färgskala.
Produktinformation
  • Visar 1-87 av 87 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.