Tredimensionell Konst

En av de mest fascinerande kategorierna i Photowalls varierande utbud är tredimensionella konstaffischer. Vi människor uppfattar det rumsliga förhållandet mellan objekt bara genom attLäs mer titta på dem eftersom vi har en 3D-uppfattning, ett tillstånd som också är känt under en annan term, djupperception. Detta är mycket viktigt att ta hänsyn till när du utformar din interiörer, eftersom det kan faktorisera allt från textur till mönster som passar din prospektiva och önskade estetik. Våra förstklassiga tredimensionella konstaffischer ger den nödvändiga dekorativa bredden, höjden, längden och djupet. som krävs för att ditt arrangemang ska sticka ut. Välj ett lämpligt motiv för ditt hem, kontor eller något annat utrymme du vill ha. vill försköna och vitalisera.

Perceptionsverktyg att använda för tredimensionella konstaffischer

Majoriteten av oss använder alla eller några av följande ögoninstrument för att observera och förflytta oss varje dag i 3D, nämligen Flygperspektiv, stereoskopisk syn, storlekskännedom, ackommodation och parallax. Flygperspektivet avser Avlägsna objekt verkar ha mindre kontrast än närliggande objekt eftersom ljuset sprids och fördelas. slumpmässigt av luften. Det är därför som det är mycket viktigt att hitta rätt ljus i ett rum för att kunna använda tre tredimensionella konstaffischer. Stereoskopisk syn är det faktum att våra två ögon ger något skilda bilder, t.ex. till exempel hur ett närmare objekt kan verka mer separerat än det avlägsna. Användning av våra tredimensionella konstaffischer kommer snabbt att göra dig uppmärksam på dessa verktyg som vi använder dagligen, vilket ger dig inte bara visuell njutning, utan också en inblick i den komplicerade optiska världen och därmed i vår syn på konstnärskap. I samband med detta, har denna kollektion motiv som inte bara är tredimensionell konst, utan även historisk konst. Grekiska Kvinnlig byst och Kärleksgudinnan är två fantastiska tredimensionella konstaffischer som inte bara kommer att använda ovan nämnda verktyg, utan också höja ditt rum till en nivå av sofistikering och klass som knappast kommer att vara överträffas.

Vissa exempel

Nu är det dags att kolla in några av våra mycket distinkta mönster, som kan lyfta ditt personliga område till en annan nivå helt och hållet. Deep Tetris - Light Grey och Deep Tetris Color är två häpnadsväckande kompositioner i de tre dimensionella konstaffischer, som skapar en speciell atmosfär genom att vädja till vår tredimensionella känsla och använda dess singulära konstfulla koncept för att ge ditt hemrum eller kontorsområde enorm visuell tyngd. Eftersom de kan monteras om för att för att tjäna din önskade atmosfär i hemmet, på kontoret eller i andra personliga utrymmen, kan du leka runt och skapa olika uppställningar där dessa tredimensionella konstaffischer hjälper till och ger den önskade kosmetiska förändringen. Tredimensionella konstaffischer har också mer industriella teman, till exempel avloppsrör, som är ett mycket intressant objekt som inte skulle vara felplacerat i ett bostadsområde eller i ett företag.

Mer tredimensionella konstaffischer till ditt förfogande

För att ge dig ännu fler alternativ, och tips om hur du kan använda dem, finns här några fler exempel på våra fantastiska urval. Facetterad 3D Wall, till exempel, kan definitivt göra din tredimensionella konstaffisch till ett hett ämne för varje fest du har över i ditt hem, kontor eller andra personliga nischer. Det igenkännbara arrangemanget kommer definitivt att inducera intriger och generera visuellt intresse. Det finns också fler geografiska exempel i det här sortimentet, som sträcker sig från från Buddhist Statue, Hong Kong i Sydostasien och Vigeland Sculpture Park i Oslo, Norge i Europa, till Frihetsgudinnan under en livlig himmel i USA. Dessa tredimensionella konstaffischer kan vara den De är inte bara vackra och fantastiska, utan visar också en annan sida av dig, den av en globetrotter. Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor