Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

08-550 023 18 08-550 023 18
Rhizom - Poster - Kök

773

motiv

Rum

Här hos Photowall kan du hitta rumsposters för alla slags utrymmen. Oavsett om du aktivt letar efter ett mönstrat motiv för hallen, en poster för sovrummet i dämpade färger, en nyckfuLäs merll utsmyckning för köket eller en rolig bild för tidig inlärning för barnrummet, har vi alla typer av posters för dig i högsta kvalitet. Dessa sortiment av rumsposters kan också utformas enligt dina villkor.

Gör intryck med rumsposters

En iögonfallande och fascinerande vy när man går in i ett hem eller ett kontor lämnar alltid ett distinkt första intryck och är en fantastisk konversationsstartare. Titta igenom vår kollektion med rumsposters för att hitta det som passar bäst för din foajé eller entré, till exempel. Från enkla men kraftfulla mönstermallar som verket med namnet Shimmering Valley, till ett mer fökunnande motiv som Mad Madrid i svartvitt, garanterar vårt utbud av rumsposters att du gör det starkaste intrycket genom att dekorera utrymmet där du först underhåller sällskap.

Lev drömmen med rumsposters

Ett vardagsrum är ofta fokuspunken för interaktion och där man kan uttala sig bäst om personlighet och smak. Därför avbildar våra rumsposters många olika stilar, allt från människor, djur, träd, abstrakta målningar, konstnärliga bilder och så många fler. Dessutom kan alla dessa föremål ändras för att motsvara resten av din dekor. Den högkvalitativa och fantastiska uppmärksamheten på detaljer i våra unika mönster är optimala för att blanda och matcha olika färger och nyanser i familjerummet eller sällskapsrummet, som vissa människor vill kalla det. Föreställ dig något som rumspostern med namnet October Colors som glädjer dig och allt sällskap du har på besök i ditt hem eller kontor lika mycket. Höstkänslorna i denna särskilda rumsposter är subtila men varaktiga.

Rumsposters för köket

Även om köket kanske inte är det första rummet man tänker på när man vill dekorera med bilder, har det ofta en oerhört varaktig effekt på den övergripande atmosfären i hemmet eller till och med kontoret. Du kanske omedelbart tänker på att piffa upp ditt kök med rumsposters med mat, naturligtvis, men ta också hänsyn till andra teman som yt- och strukturposters, som är en bra motvikt för att ge området en rustik och trivsam typ av vibb.

Kontorstid med rumsposters

Rumsposters för kontor har också en enorm variation, vilket gör det lättare att välja rätt komponent för att inte bara matcha din individualitet, utan också verksamhetens natur och kanske energin bland arbetsstyrkan du anställer eller är en del av. För att ge dig några idéer och prov kan stimulerande verk som Let it Rain kommunicera att ditt rum är hårt arbetande men också en antydan till skoj med den vackra orange nyansen. En annan skulle kunna vara Madrid City Lights, som ger en mycket professionell men samtidigt livlig motreaktion, vilket betyder att du arbetar hårt, men också leker hårt. Valfriheten med dessa olika rumsposters är verkligen fantastisk.

Ungdomars rumsposters

Av alla rumsposters är de för barnen kanske de mest visuellt fängslande, eftersom våra unga påverkas mest av optiska faktorer. Perfekt för barnkammaren, barnrummet eller lekhagen hemma. Det finns ett stort utbud av underbara föremål tillgängligt. Oavsett vad ditt eller dina barn är benägna till, finns det något för varje liten rackarunge. Våra bilder av djur, fantasivarelser, sporter, yttre rymden, popkulturkaraktärer och många fler, avbildade i fantastiska riktiga fotografier, färgglada målningar, attraktiva illustrationer och informativa infografer kommer säkert inte bara att underhålla barnen utan också främja lärande. Bläddra igenom vår enorma kollektion och välj rätt rumsposters för dina unga.

Rumsposters vid sängdags

Eftersom sovrummet är det mest personliga av alla utrymmen, är det vettigt att ha rumsposters som är de mest intima eller bästa tecknen på din identitet. Samtidigt vill de flesta av oss ha en känsla av lugn och sillhet i våra sängkammare, för att få en god natts sömn och ordentlig vila. Därför erbjuder våra rumsposters många variationer som omfattar lugnande natur, utomvärldsliga visioner, djupa citat och naturligtvis nattperspektiv. Med vårt bekväma alternativ för anpassning kan du blanda olika stilar som du vill, så att de passar den stämning du vill skapa inom dina fyra väggar.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.