Stränder

404

motiv

Stränder

När man vill att en fototapet ska ha störta möjliga effekt på ett rum väljer man ofta en i starka färger som bjuder på en känsla av verklighetsflykt – vilket är precis vad du får av vLäs meråra strandfototapeter. De är perfekta i många olika slags miljöer, och dessa vackert utarbetade väggmålningar ger rummet en känsla av rymd som du bara kan få från strandens vida, blåa horisont. Du kommer att hitta vad du söker i vår samling, vare sig du vill ha mer pastell-liknande toner som på de nordeuropeiska stränderna eller de intensiva, livfulla färgerna du hittar i Colombias karibiska område.

Naturens skönhet i land, hav och himmel

I många av våra fototapeter med strand-tema är det kombinationen av den blå himlen, det smaragdgröna havet och strandens och stenarnas mjuka färgskala som gör motivet så idylliskt. De här tapeterna är skapade av några av världens absolut bästa kustfotografier. Ta, till exempel, vår imponerande fototapet Gotland Beach. Den kombinerar den nästan genomskinliga himmelsblå tonen med molnens fluffiga vita, de glänsande gröna dynerna som slår ut i det gråa, gula och mjukt bruna i strandens stenar. En annan fototapet som är både lika dramatisk och lugnande är Rock Cave on the Beach: de dramatiska gulaktiga sandstensfärgerna tillsammans med det sena solljuset, de djupa skuggorna och det stillsamma blå havet i bakgrunden. Båda tapeterna binder samman naturens element i underbara kombinationer och ger dig en utsikt som nästan får dig att tro att du är där. Inte att glömma, Somewhere Over the Rainbow, som är ett annat av våra himmel-, land- och havsmotiv. Fototapeten visar upp ett dramatiskt landskap vid udden av en gyllene sandstrand mot en himmel som glänser av en naturlig regnbåge. I den här, precis som i så många andra, kan du nästan doppa tårna i det kristallklara vattnet!

Målade tapeter

Precis som våra härliga strandfotografier som får nytt liv i sina imponerande framställningar, har vi även ett antal av mer tolkande eller skildrande väggmålningar. Till exempel fototapeten Another Beautiful Day av David C. Miller, som avbildar en målad solnedgång mot en spännande, tropisk omgivning. Det är även han som har skapat några av våra andra strandmotiv, såsom fototapeten Day at the Beach, med en blå och rosa fiskbensmönstrad himmel och stillsamt vadande fåglar som njuter av dagens sista sol. Beach Path, av David James, är ett annat fantastiskt val ur kategorin. Tapeten har en något annorlunda skildring av stranden, som syns i slutet av en kustväg omringad av träd. Här tittar du framåt och in i bilden, vilket passar perfekt i ett hem där du gärna vill skapa en extra känsla av utrymme, för att inte tala om under! Ett annat exempel av en rolig strandscen, som skulle passa för barn i alla åldrar, är Mickey and Friends – Beach. Den här väggmålningen är perfekt för ett sovrum eller lekrum, och föreställer hela det liv- och lekfulla gänget på stranden.

Tropiska temperaturer

Ibland vill du ha en väggmålning som får människor att höga ena ögonbrynet. Ibland vill du ha en som höjer temperaturen. Som tur är kan de tropiska stränder som ses i många av våra fototapeter göra båda två. Ta till exempel och titta på bilden Palm Beach Sundown. Bilden skulle kunna återskapas var som helst från Florida till Thailand, från Jamaica till Brunei. De eleganta palmträden i svart silhuett som sträcker sig upp från stranden till himlen är fantastiska. Det finns ett lugnande och reflekterande hav i bakgrunden, och solen lyser fantastiskt starkt medan den ser ut att försvinna ner i vattnet. Himlen är rik på färger med rosa som glider in i orangea, och till och med röda och gula toner. Vi har även paradis-liknande motiv med tomma stränder i fullt dagsljus, härligt vatten och fin, vit sand som ser ut att aldrig ta slut. Ta en titt på Tropical Beach Scene eller Palm and Bliss för två exempel av sådana bekymmerslösa scener med helt orörda stränder.

Havets kraftfullhet

Det är klart, alla våra fototapeter är inte lugnande och idylliska stränder, utan vissa visar även upp havets majestätiska kraftfullhet och prakt. Havsmotiv som The Black Beach visar upp en livfull bild i monotona färger, med havets vågor, spray, rörelse och kraft fångat i ett och samma dramatiska ögonblick. Beach Mood är ett annat exempel på där himlen dominerar bilden, och det ser ut som om vattnet kan förändras radikalt när som helst. Breaking Wave visar upp havet när det är som mest skräckinjagande, med vågor som slår mot stranden och en ensam mås som överblickar allt. Om det inte riktigt är vad du letar efter, ta en titt på Sand Writing, som visar de vackra naturliga mönster som det dynamiska tidvattnet lämnar i sanden.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.