Flamingor

Flamingos är kända för sina ljusrosa fjädrar och stilettliknande ben och kan nu bli en central punkt i din inredning. Som ett verkligt exotiskt val för väggdekoration kommer flamingopLäs meroster definitivt att väcka nyfikenhet hos din familj, dina vänner och dina besökare. Dessa vadarfåglar har fått sitt namn från det spanska ordet för "flamellfärgad", och en flock av dem är verkligen en imponerande syn. Flamingos har en vana att stå på ett ben och forskarna har ännu inte upptäckt varför. Detta är bara några av de fakta du kan lära dig och sedan dela med dig av när du stolt visar upp dina flamingoposter från Photowall. Anledningen till att det är vettigt att skaffa flamingoposter är att dessa fåglar är en bekant syn även för dem som aldrig har sett en i verkligheten. De tidigare nämnda långa benen med bakåtböjda knän, de långa kurviga halsarna och framför allt den rosa färgen på displayen gör verkligen att man får en minnesvärd vy. Oavsett om det är ett bostadsområde som vardagsrummet eller ett företagsområde som pausrummet på kontoret, kommer det säkert att gynnas av en flamingoposter för att höja insatsen.

Den största attraktionen i flamingoposter

Som redan antytts spelar färgerna på flamingos en stor roll för varför vi avgudar dessa fåglar. Färgen rosa kommer från betakaroten i de kräftdjur och plankton som flamingos äter. Zoo flamingos blir faktiskt vita om deras kost inte kompletteras med levande räkor eller flamingokost som innehåller karotenoidpigment. Du kan verkligen uppskatta den naturliga livfullheten på flamingoposter som "Flamingo with Golden Sun". Fjädrarna under vingarna, som kallas flygfjädrar, är svarta. Du ser dem bara när fåglarna flyger, som på flamingoposter med titeln "Greater Flamingos". Just den här flamingopostern är fantastiskt vacker och kan ge din inredning lite välbehövligt djup och rymd. Flamingoungar föds med gråvita fjädrar som inte blir rosa förrän efter ett eller två år. Du kan bevittna detta på den vackra bilden som heter "Caribbean Flamingo", en annan flamingoposter som kan ha en omedelbar visuell effekt på dina väggar.

Mer att veta

När en flamingo upptäcker en potentiell middag, dyker den ner huvudet i vattnet, vrider det upp och ner och skopar fisken med hjälp av sin övre näbb som en spade. De kan också "springa" på vattnet tack vare sina svimmade fötter för att få fart innan de lyfter upp i luften. Fånga slutet på denna otroliga naturliga process på flamingoposter som "Flamingo Flight". På flamingoposter kan du även se hur de matar sina ungar i motiv som "Become Pink". Dessa fåglar bygger bon som ser ut som lerhögar längs vattendrag eftersom de tenderar att samlas i lerområden eller laguner, där de kan hitta grunda saltvattenbyten. Dessa livsmiljöer är också svåra för rovdjur att ta sig igenom. "Flamingos in the Mist" visar att detta val inte bara är intelligent, utan också en utmärkt flamingoposter.

Flamingoaffischer som symboler

För den tidiga egyptiska kulturen var flamingos en representation av guden Ra, som var känd som solens gud. De ansåg att djuren fanns där som en påminnelse om den gudens arbete. De gjorde allt för att se till att dessa djur bevarades, vilket vi också bör göra. Låt flamingoaffischerna vara en mild påminnelse om att vi också måste ta hand om vår planet. I Peru till exempel anses flamingon vara ett heligt djur och de bevaras ofta och återfinns i olika typer av konstverk. Flamingoposter som "Flamingo Heaven" är en återspegling av hur man fångar skönheten hos dessa fåglar. Många böcker har också hänvisningar till flamingos, bland annat klassikern Alice i Underlandet. Alice slutar med att använda en flamingo som en klubba för att spela krocket.
Produktinformation
  • Visar 1-75 av 75 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.