Graffiti & Gatukonst

Älskar du den ljusa, djärva och färgglada gatukonsten som pryder väggarna i många stadsområden? Lägg då till några i ditt hem, kontor eller fritidsutrymme och upplev den varje dag medLäs mer dina egna specifikationer beroende på storlek och rätt nyanser intakta också. Våra graffiti- och gatukonstaffischer fångar den anda av stadskonst som finns över hela världen. Graffitien är inte längre begränsad till trottoarerna, utan har blivit mainstream och du kan välja de verk du vill ha för att smycka dina egna fyra väggar. Photowalls utmärkta urval av graffiti- och gatukonstaffischer kommer garanterat att ge ditt rum det lilla extra.

Grundläggande om graffiti- och gatukonstaffischer

Den förenklade termen för mästerverk i street art-slang kallas piece. Detta beskriver gatukonst som är mycket mer komplex, med minst tre olika färger och som kräver en hög nivå av detaljer, stil och arbete för att färdigställas. Vi har gott om pieces i vår arsenal av graffiti- och gatukonstaffischer, med alla möjliga olika unika mönster och färger som kan tillgodose alla dina inredningsönskemål. Självklart kan dessa dyrbara föremål i graffiti & street art-affischer fortfarande ändras och justeras i storlek och färger, om din allmänna plan för dekoration av ett rum kräver det.

En brinnande önskan

Brännare hänvisar till gatukonstverk som är heta, det vill säga de mest eftertraktade verken vid det aktuella tillfället. Eftersom vi alltid uppdaterar våra gallerier med våra exklusiva layouter är du säker på att få tag på en av dessa trendiga graffiti- och gatuaffischer. Ett fint exempel skulle vara objektet Evolution, gjort i stencil, vilket är en form av gatukonstskapande där en design skärs ut i papper eller kartong och sedan sprutmålas på väggen eller trottoaren. Denna speciella metod grundades av en gatukonstnär vid namn Blek le Rat i Paris på 1980-talet, och dess mest kända konstnär i dag är någon som du kanske har hört talas om, som går under namnet Banksy. Med en enkel bakgrund men ett kraftfullt budskap ser Evolution graffiti- och gatukonstplakat bra ut nästan var som helst, med ett uttalande som har en djupare innebörd och en stil som är renodlad men som ändå kan säga mycket.

Graffiti- och gatukonstaffischer i Wildstyle

Wildstyle är en stil med sammanfogade bokstäver och symboler. Även om denna form av stadskonst är genomarbetad och komplicerad, eftersom vanligtvis bara andra gatukonstnärer kan läsa det faktiska ordet, är den mycket populär, särskilt bland det yngre folket. De livliga och starka färgerna på våra graffiti- och gatukonstaffischer i Wildstyle kan ge vilket rum som helst ett enormt uppsving och höja det från ett rum till något speciellt och minnesvärt. Party Graffiti skulle vara ett smart val för just denna känsla eftersom den utan tvekan är omedelbart synlig och visuellt slående, vilket gör den till ett utmärkt val för ett kontor till exempel, för att signalera att detta är en ungdomlig och sprudlande satsning. Mångsidigheten hos graffiti- och gatukonstaffischer garanterar att dessa motiv passar in i alla områden.

Välj ditt val

Välj ett fantastiskt stycke urban konst i form av en färgglad, kaotisk graffititaggning med väggmålning, som är perfekt om du har en djup förkärlek för abstrakt konst. Ett bra exempel på detta är verket Music Love Graffiti, en sprudlande och livlig graffiti- och gatukonstplakat som väcker liv. Om historia är mer din grej är kanske en grunge-avbildning med namnet Del av Berlinmuren med grunge-graffiti - Potsdamer Platz är det mer lämpliga objektet för dig. Liquid Graffiti är ett av de mer obskyra valen, men i alla fall fortfarande oerhört modernt och vackert. Föremålets blå nyanser och flödande förfining gör det till en imponerande närvaro var du än placerar det. I vilket fall som helst har Photowalls fina urval av graffiti- och gatukonstaffischer något för alla konstintresserade och alla som vill sätta lite spunk i sin inredning.
Produktinformation