Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-3 dagar.

Stockholm Skyline - Inramad tavla - Vardagsrum

22250

motiv

Inramade tavlor

Vi vill alla ha den där personliga och visuellt attraktiva fokuspunkten i vårt utrymme, vare sig det är inom vårt hem eller vår arbetsplats. Med vår dedikerade service och garanterat Läs merhöga kvalitet kommer du att kunna dekorera med inramade tavlor som inte bara är iögonfallande och tilltalande, utan också har en djupare mening och definitivt kommer att ge en fantastisk känsla av stil i ditt utvalda rum.

Dekorera med inramade tavlor

Med Photowalls inramade tavlor kan du enkelt dekorera alla rum i ditt hem med ett varierat utbud av trendiga bilder. Vi har rätt objekt för varje rum, stil och utrymme. Med vårt breda utbud av alternativ kan du verkligen hitta de mest fantastiska mönsterna som matchar din personlighet och karaktär. Att ha en mängd inramade tavlor i olika rum ger hela ditt hem eller kontor den där visuella balansen, samtidigt som det ger varje utrymme sin egen distinkta smak. Denna mångfald av motiv kan se vacker ut i vilket område som helst men att ha ett trevligt och jämnt flöde är också mycket viktigt, särskilt med något så elegant som inramade tavlor. Oavsett om du letar efter en minimalistisk stil, ett färgglatt collage eller en vintage-känsla, så finns Photowall här för att hjälpa dig att göra inramade tavlor till ett verktyg för att skapa harmoni i de olika rummen som du vill dekorera. Att till exempel ha ett par inramade landskapstavlor i vardagsrummet för att matcha de inramade djurtavlorna i hallen skapar ett sammanhängande tema och ger en vacker visuell inverkan, samtidigt som de ger de områdena det där lilla extra som får dem att sticka ut.

Skapa en fantastisk atmosfär i ditt hem

En av de bästa sakerna med inramade tavlor är dess mångsidighet. Du kan använda inramade tavlor för nästan alla bilder och praktiskt taget alla typer av fotografier. Invecklade detaljer, fantastisk textur och djupa skuggor gör att bilden eller motivet verkligen blir levande och ger hela utrymmet visuellt intresse och vikt. Detta gör dem även perfekta för variation eftersom du kan ha inramade tavlor av vilket tema du vill, oavsett om det är landskap, porträtt, djurliv, konst och så vidare. Inramade tavlor visar den traditionella stilen och charmen samtidigt som de ger hemmet eller kontoret den formella och dekorativa accenten som verkligen är elegant, stilren och eftertraktad. Speciellt svartvita inramade tavlor utmärker sig och hamnar i rampljuset, eftersom denna kombination får rummets visuella mittpunkt att stå ut. En extra fördel med inramade tavlor är att det finns en mängd olika storlekar och ramalternativ, vilket innebär att du kan justera den så att den matchar din befintliga inredning och dess respektive element, så som färgscheman och så vidare.

Fler tips om inramade tavlor

För att få ut mesta möjliga av dina inramade tavlor, tänk på belysningen på platsen där du vill hänga det valda väggcollaget eller ett enskilt motiv, eftersom belysningen kan blända eller reflekteras och det kan vara en smula distraherande. Ett av de viktigaste övervägandena, vilket antyddes tidigare, är att ramarna i fråga måste matcha inredningsstilen i hemmet eller på arbetsplatsen som du dekorerar eller ger nytt liv åt. En obalanserad kontrast kommer att ta fokus från tavlan i sig och kan se otrevligt ut. Likväl, precis som alla aspekter av inredning, beror det i slutändan på dina smaker, preferenser och behov när det kommer till dekor. En sak är säker, en vacker inramad tavla kommer aldrig att gå ur stil.

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-3 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.