Hortensia

Hortensia är en blommande växtart som är vanlig i Asien och Amerika. Den största spridningen av denna växt finns i Kina, Korea och Japan. De blir mellan en och tre meter höga, även omLäs mer vissa av dem når en höjd av över nittio meter genom att växa på barken av höga träd. Hydrangea är ett grekiskt ord som betyder vattenkärl, vilket förmodligen är en vinkning till formen på dess frökapslar. Photowall är stolt över att kunna visa upp denna färgstarka blomma och växt i sin fina samling av Hydrangea canvas prints. Dessa underbara bilder är sprängfyllda med en bred palett av färger och kommer garanterat att bli en ovärderlig utsmyckning på väggarna i dina bostadsutrymmen. Förundras när dessa Hydrangea canvas prints livar upp och ger liv åt varje rum i ditt hus. Du kommer att känna dig som om du befinner dig i din egen privata trädgård med dessa Hortensia-dukutskrifter. Dessa bilder finns i ett brett urval av färger och mönster för den kräsna stadsbon. Dessa utskrifter kommer att bli en perfekt mittpunkt i ditt vardagsrum och passar bra till alla färgskalor på dina väggar eller tapeter. De här Hydrangea canvasbilderna är lätta att installera och underbara att titta på, och de är en säker hit i ditt hem.

Vibrancy i Hortensia canvas prints

Fransmännen kallar denna blomma för Hortense och den latinska versionen av den är Hortensia. De växer vanligen från vår till höst i blomhuvuden mycket nära slutet av varje stjälk. Hortensior torkar ut och vissnar mycket snabbt, men de kan också lätt återfuktas genom att stjälken doppas i kokande vatten. Blombladen kan också doppas i rumstempererat vatten, vilket ger samma effekt. Photowall hedrar denna unika blomma med "Pale Blue Hydrangea", "Lace-Capped Hydrangea" och "Midnight Blue Hydrangeas with Gold" i sin breda kollektion av canvasutskrifter med hortensior. Bilderna av dessa fantastiska blommor, som sprutar av färg, kan lätt ge liv åt dina arbetsytor och korridorer på ditt kontor. Alla älskar blommor och alla kommer att få sitt humör höjt när de tittar på dessa unika Hortensia-dukutskrifter. De behöver inte vara i buketter för att förmedla samma känslor av vänskap och värme till dina medmänniskor. Till och med dina barn kommer att bli förtjusta i den fantastiska palett som dessa bilder kommer att erbjuda i deras sovrum eller lekplatser. Det finns ingen gräns för var du kan visa upp dessa Hortensiabilder på duk.

Färgglada i hortensian på duk

Hortensians färgvarianter sträcker sig från men är inte begränsade till blått, rött, rosa, lila och vitt. Deras pigment beror på surheten eller alkaliniteten i jorden de växer i. Hortensior har också kallats för förändrad ros. Photowall, i sin önskan att ge glädje och poesi till ditt hem, ger dig "My Garden Bouquet I", "Hydrangea Birdcage" och "Hydrangea Letter" i sin fina samling av canvasutskrifter med hortensior. Dessa unika bilder visar dessa underbara blommor i ett mer romantiskt ljus. Häng dem i ditt rekreationsrum eller ovanför dina soffor för att skapa en trevlig fokuspunkt för ögat. Dina gäster kommer säkert att uppskatta känslan av nostalgi som de kommer att ge dina rum. Damerna i ditt liv kommer att bli särskilt attraherade av dessa bilder, inte bara på grund av deras hisnande färg utan också på grund av den nyckfullhet de framkallar. Dessa Hortensia-dukutskrifter kommer garanterat att göra dig avundsjuk på dina kollegor. Det har aldrig varit lättare eller mer spännande att underhålla gäster med dessa fantastiska verk som pryder varje rum i ditt hem. Gör dina afternoon tea-partyn till stans höjdpunkt med de här hortensiaprylarna på duk.

Liva upp det

Hortensiarötter har till och med medicinska tillämpningar eftersom de kan användas för att behandla urinvägsinfektioner. Vissa av deras arter är lite giftiga när de äts och vissa kan rökas för att uppnå en ganska mild kick. Photowall ger dig ännu mer att beundra med "Ladybird on Hydrangea", "Ladybirds on Pink Hydrangea", "Ladybird on Blue Green Hydrangea", och "Ladybird on Purple Hydrangea", i sin fantastiska kollektion av Hortensia canvas prints. Bilderna visar den älskvärda skalbaggen som sitter på kronbladen på dessa färgglada blommor. De kommer att passa perfekt när de visas tillsammans med de riktiga växterna i ditt hem. De kan fungera som en accent till den redan existerande floran i dina bostadsutrymmen. Unna dig en eftermiddag då du sitter i ditt vardagsrum med ett glas portvin eller vitt vin i handen och släpper dina bekymmer medan du låter dessa livfulla bilder skölja bort alla dina bekymmer. Låt din familj dela denna tid med dig och du kan skapa en ännu djupare upplevelse av samhörighet. Det finns ingen gräns för den glädje och spänning som dessa Hortensia canvas prints kan ge ditt hem. Så beställ din samling av dessa Hortensia canvas prints idag.
Produktinformation
  • Visar 1-19 av 19 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5-8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.