Björk Skog - Canvastavla - Kontor

59

motiv

Sommar

Dröm dig tillbaka till skoltiden, när sommaren var en lång period som kantades av en gassande sol och massor av tid. Tid att slappna av, tid att drömma, tid att göra allt som man aldrLäs merig hann göra i vardagen. En tid då tiden stod still. I mytologin är sommaren ofta en plats och ofta älvornas och andra magiska varelsers hem. Nuförtiden är sommaren en magisk tid, då skolan är stängd och du är fri att vara dig själv, så mycket “dig själv” som du bara kan. Res tillbaka i tiden med en canvastavla som är inspirerad av sommaren.

Ta med sommaren hem

Vissa människor bor i kalla länder, där “sommar” betyder “jag behöver bara ha en jacka på mig”. För dem är den riktiga sommarens soldränkta ängar och berg som en berättad historia, en myt, en plats och en tid som inte kan vara verklig. Det är platsen där allting är möjligt och man kan vara vad som helst. Ibland, mitt i vintern när det känns som om våren aldrig kommer anlända, känner alla så. De tänker på en stekande sol på axlarna, hur varmt det är att simma i en pool som har värmts i den gassande solen hela dagen, och de drömmer... och plötsligt är vintern inte riktigt lika mörk, inte riktigt lika kall. Ge ditt hem en skön sommarkänsla genom att pryda väggarna med en canvastavla.

Ett ljus i mörkret

En canvastavla eller tavla med sommartema är perfekt för att liva upp ett rum som kan verka lite matt. Med sommarens klara färger – de juvelfärgade blommorna, det klargröna gräset och den vidöppna himlen – kommer vilket rum som helst se ljusare och mer levande ut, hur litet och mörkt det än är. Vare sig du föredrar ett lavendelfält eller ett oändligt grönt fält som gassar sig i sommarsolen, kommer en canvastavla inspirerad av sommaren att skänka både glädje och klarhet. Förvisa tråkiga, dystra dagar från ditt liv och liva upp det med tavlor från vårt sortiment med sommar-tema.
Produktinformation
  • Visar 1-59 av 59 motiv

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.