Helgumannens Fishing Village - Canvastavla - Kontor

323

motiv

Vinter

Vintern är ofta avskydd och sällan en årstid vi ser fram emot. Det är den kallaste tiden på året och den period då vi får minst solljus. Den period på året då solen är uppe som kortasLäs mert kallas vintersolståndet. Det är våra vinterhobbyer och ritualer som hjälper oss igenom årets kalla månader. Njut av de livliga och vackra aspekterna av vintern med en canvastavla som föreställer en skogsscen, vilda djur som leker i snön, stadsgator och mycket annat.

Början på vintern

Det finns flera olika datum som markerar början på vintern; de är olika beroende på var du bor. I Skandinavien, till exempel, räknas den 14: e oktober som vinterns början och den 28:e eller 29:e februari som dess slut. Ryssar tycker inte att vintern börjar förrän den 1:a december och slutar i slutet av februari. På södra halvklotet börjar vintern den 1:e juni och slutar den 31:e augusti. En del festivaler och helgdagar under de kallare månaderna hjälper till att markera av dagarna till det blir varmare igen. Alla helgons dag, även känt som Samhain, börjar den 1:a november. Allhelgonadagen infaller den 31:a oktober och är också känt som Halloween. En del länder på det europeiska fastlandet firar Mårtensmässan den 11:e oktober. Detta följs av julen, yule, och andra liknande religiösa och sekulära högtider, vilka inträffar i december och januari.

Välj din favorit vinterscen

Välj en canvastavla med din favorit vinterscen som en present till dig själv. Det kan vara vilda djur på bete över snötäckta slätter, kända städer täckta av is, dimmiga berg eller frusna vattenfall. Ett av vinterårstidens glädjemoment är ar att beskåda norrskenet - det finns också målningar av denna årliga tradition. Att se vackra djur som anpassar sig och frodas i vintertemperaturer är en påminnelse om att den här tiden på året är något alla kan se fram emot. Canvastavlor inkluderar fotografiska bilder av is och djur och blandat med mer abstrakta syner av vilddjur finns även scener från sagor. Fördriv en vinterdag genom att sitta nära ett vinterkonstverk och ägna dig åt en hobby eller kanske spela ett spel med gamla vänner. Det finns canvaskonstverk för alla smaker och inredningstyper. Värm upp den varma chokladen så kommer canvastavlorna skapa den rätta stämningen.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.