Vinter

Vintern är ofta en skymf och sällan en årstid som vi ser fram emot att ha. Det är den kallaste tiden på året och den period då solen är minst synlig. Den kortaste perioden med solljusLäs mer årligen är också känd som vintersolståndet. Det är från vinterhalvårets hobbies och ritualer som vi finner den största delen av vår tröst under de kalla månaderna. Njut av vinterns livligare och vackrare sida med ett canvasuttryck som föreställer en skogsscen, vilda djur som leker i snön, stadens gator med mera.

Vinterns början

Det finns flera datum, som faller inom kulturella idéer om vinterns början, beroende på var du bor. I Skandinavien markerar man till exempel den 14 oktober som början och den 28 eller 29 februari som sista vinterdag. Ryssarna anser att vintern bara börjar den 1 december till slutet av februari. För dem som bor på södra halvklotet börjar vintern den 1 juni och slutar den 31 augusti. Några av festivalerna och helgdagarna under de kallare månaderna hjälper till att markera dagarna tills det blir varmare igen. All Hallows, även känd som Samhain, börjar den 1 november. Alla helgons dag infaller den 31 oktober och är även känd som Hallo'ween. Det finns även fastlandsländer i Europa som firar St Martin's Day den 11 november. Detta följs av jul, Yule och andra religiösa och sekulära tillfällen med liknande tidpunkter, som äger rum i december och januari.

Välj din favoritvinterscen

Välj ett canvasuttryck till dig själv av en favoritvinterscen. Det kan vara vilda djur som betar på snötäckta slätter, berömda städer som badar i is, dimmiga berg eller frusna vattenfall. En av vintertidens glädjeämnen är att titta på norrskenet, och det finns också målningar av denna årliga tradition. Att se skönheten hos djur som anpassar sig och trivs i vintertemperaturer är en påminnelse om att den här tiden på året har något att se fram emot för alla. Canvasutskrifter innehåller fotografiska bilder av is och djur, och det finns sagoscener blandade med mer abstrakta djurperspektiv. Fördriva en vinterdag genom att sitta nära ett vinterkonstverk och ägna sig åt en hobby eller kanske ett spel med gamla vänner. Det finns konstverk på duk för alla smaker och för alla rumsuppsättningar. Brygg den varma chokladen, och dukbilderna kommer att ge den rätta stämningen.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar (just nu 5–8 dagar) och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.