Näckrosor

Vattenliljor klassificeras som örtartade växter som växer från lökar. De har alla stora blommor och växer i de kalla till tempererade områdena på norra halvklotet till de subtropiska Läs merområdena. Liljor är ett framträdande inslag i kultur, konst och litteratur. Photowall hyllar dessa växter med sin egen kollektion av vattenliljor på duk. Dessa bilder skildrar dessa fantastiska blommor så som de är allmänt erkända i vår tid. Häng upp några av dessa vattenliljor på väggarna i ditt vardagsrum och se hur rummet lyser upp och blir mer och mer ljuvligt med dessa bilder. Din familj och dina gäster kommer att bli förundrade av uppskattning och förundran över dessa vattenliljor på duk. Se hur de vägrar att lämna rummet och försöker hitta fler ursäkter för att stanna kvar med alla dessa vattenliljor på duk runt omkring sig. Det finns inte ett enda rum eller en enda vägg i ditt hem som inte kommer att bli upplivad med dessa vattenliljor på duk. Deras hisnande skönhet och livliga färger kan charma och locka alla som bor där. Till och med dina besökare kommer att känna sig som om de befinner sig i en medeltida sjö eller en välskött fruktträdgård med alla dessa fantastiska vattenliljor på duk runt omkring dig.

Varje i vattenliljor på duk

Vattenliljor kallas för perenner som växer i höjd från 2-6 fot. De har nakna underjordiska lökar som fungerar som deras organ för perennering. Vissa av dem utvecklar rhizomer, som är liljor med flera lökar. Blommorna hos näckrosor är enorma och väldoftande, och de varierar i färg från vitt, gult, orange, rosa, rött och lila. Den har markeringar på sina kronblad i form av fläckar eller penseldrag, vilket gör denna fina växt mycket tilltalande att titta på. Photowall låter dig få en ännu större uppskattning av denna växt med "Monet, Claude-Nympheas at Giverny", "Blue Lily II" och "Floating Water Lilies" i sin breda samling av vattenliljor på duk. Dessa bilder skildrar denna fina växt så som den finns i naturen. Häng upp några av dessa vattenliljor på duk i dina lounger och öka avslappningen och den lugnande faktorn i rummet. Dessa vattenliljor på duk kan ge färg och livfullhet till detta område. Sitt med ett glas rött vin i din favoritchassi och stirra bara på dessa vattenliljor på duk hela eftermiddagen, deras utseende kommer säkert att jaga bort alla dina bekymmer och problem. Dessa vattenliljor på duk kan bli ett ovärderligt bidrag till ditt hem.

Breathtaking in waterlilies canvas prints

Det botaniska namnet Lilium är den latinska roten till namnet på denna växt. Ordet lilja har använts för att beskriva andra blommande växter, oftast felaktigt. Vattenliljan förekommer till och med i Bibeln, i Höga Visan, då den beskrivs som liljan bland törnena. Photowall ger dig ännu mer att älska med "Lotus in Lake", "Pait of Water Lilies" och "Pink Water Lily from Above" i sitt fina sortiment av vattenliljor på duk. Dessa bilder visar upp de mer dekorativa egenskaperna hos denna fantastiska växt. Placera några av dessa vattenliljor på duk i ditt fritidshus och känn hur utrymmet plötsligt får liv i färg och energi. Dina vuxna nöjen kommer aldrig att bli roligare än med dessa vattenliljor på duk runt omkring dig. Låt dig hänga med i dina favoritsysselsättningar samtidigt som du har den lugnande och charmiga kvaliteten hos dessa vattenliljor på duk runtomkring väggarna. Du kanske till och med vill hänga upp några av dessa vattenliljor på duk i dina korridorer. Gör det till en övning i skönhet och charm när du rör dig från rum till rum med dessa underbara vattenliljor på duk i området. Dessa bilder är en garanterad hit i din bostad.

Färgglada och förunderliga

Näckrosen symboliserar moderskap och fruktbarhet samt kunglighet och ädelmodighet. Den kan också representera kärlekens renhet, ungdomens skönhet samt förnyelse och återfödelse. Det är därför inte konstigt att näckrosor är favoritblommor som prydnadsblommor på många hotell, kontor och platser där många människor kan beskåda dess inneboende skönhet. Den bär på en elegans och grace som förstärker de gynnsamma egenskaperna hos varje utrymme. Photowall ger dig något att titta på med "Pond with Pale Pink Water Lilies", "Blue Lily I" och "Waterlily Moon" i sin fantastiska samling av canvasutskrifter med vattenliljor. Dessa bilder visar upp de mer gynnsamma egenskaperna som gör vattenliljan till en mycket uppskattad växt och blomma för utsmyckning. Häng upp några av dessa vattenliljor på duk ovanpå din säng, i ditt sovrum, och känn dig som om du slumrar på ett fält fullt av dessa hisnande blommor. Dina drömmar kommer att fyllas med färg och charm med dessa vattenliljor på duk över dig. Du kan också visa upp dessa vattenliljor på duk i din matsal för att liva upp din måltid och få maten att se ännu mer lockande ut.
Produktinformation
  • Visar sidan 1 av 1 sidor