Fiskar

Canvasutskrifter av fiskar ger liv åt havets livfulla färger. Dessa varierande och fascinerande varelser finns i alla tänkbara former och bildar ett kalejdoskop av mönster framför vårLäs mera ögon när de arrangerar sig i virvlande stim. En målning av en ensam guldfisk avslöjar den känsliga strukturen på dess fenor, medan ett canvastryck av ett fantasiakvarium fascinerar betraktaren med sina juvelliknande lager i alla tänkbara nyanser. Dessa canvasutskrifter förvandlar ett vanligt väggutrymme till ett upplopp av liv och färg och belyser den lysande världen av fiskar, delfiner och andra exotiska havsvarelser i ett skådespel som alla kan njuta av.

Kalla rum för dig och din familj

Om du bor långt bort från någon vattenkropp är en bild av havet eller fiskar onekligen attraktiv och inspirerande. Utsikten kan betraktas som avslappnad, bekymmerslös och säkert imponerande visning av naturen. Detta är anledningarna till varför det är populärt att ta med sig naturens underverk inomhus i form av väggmålningar nuförtiden. Dessa mönster är populära i sovrummet, liksom i barnens sovrum, barnkammaren och till och med i lekrummet. Bilden av ett fiskstim är en naturlig bild. Därför kan man genom att lägga till naturliga element, som trä, bambu eller till och med vattenväxter, skapa ett underbart tema i sitt eget rum. Från Photowalls samling av väggmålningar är Fish väggmålningar skapade på ett sådant sätt att de kommer att kunna skapa en lugn och avkopplande atmosfär. Hjälp dina barn i deras tillväxt och utveckling genom att lägga till en underbar Fish väggmålning i deras rum. På så sätt kan du använda den som ett läromedel och introducera dem till fiskens värld. Du kan faktiskt berätta historier som är förknippade med fiskar och vatten och låta deras fantasi och kreativitet stimuleras. På så sätt kommer de verkligen att bli medvetna om miljön och kommer därför att uppskatta fiskarnas betydelse i ekosystemet och i näringsväven. De färger som används i bilderna kan också hjälpa dig att vara lugn och cool. Dessa är idealiska i sovrummet och även i vardagsrummet. Din familj och dina vänner kommer säkert att älska dessa mönster samt de effekter de skapar i dina rum.

Fiskens betydelse

För att vi ska kunna förstå och uppskatta fiskens symboliska betydelse måste man kunna förstå vatten. Sedan urminnes tider har vatten haft betydelse för varje individs liv. Vatten förknippas med det undermedvetna och kunskapsdjup. Ni kanske håller med oss om vi säger att vatten är fullt av mysterier och av det okända. Vatten har också varit känt för att symbolisera livmodern och ett emblem för födelse, fertilitet och kvinnlighet. Som detta sades från de gamla översvämningsmyterna och begreppet "från vatten sprider sig livet". Med dessa har fisk också symboliska betydelser. Främst representerar fisk fruktbarhet, evighet, kreativitet, kvinnlighet, tur, lycka, lycka, kunskap och förvandling. Så nästa gång du funderar på att dekorera din inredning med fisk, tänk på att du inte bara lägger till en naturkänsla eller ett dekorativt föremål. De representerar något djupare och kan på något sätt representera vem du är. När allt kommer omkring är din heminredning något som speglar din personlighet och identitet.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1–4 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.