Måttanpassade tapeter och tavlor, fri frakt. Skickas inom 1-2 dagar.

Haj Bommie - Canvastavla - Kontor

19

motiv

Hajar

Ordet “haj” framkallar många minnen och tankar hos människor världen över. För filmentusiaster är nog den skräckinjagande varelsen från Hajen det första som dyker upp i tankarna. Men Läs merde har tur; vi har faktiskt en canvastavla med filmaffischen från Hajen som bara väntar på att få pryda fantasternas väggar. Högkvalitativa och detaljrika canvastavlor av välkända konstnärer och fotografer är ett utmärkt sätt att de din heminredning nytt liv.

Kraftfulla varelser

Vissa hajar, som vi vet är välvilliga fiskar, blir otvunget en del av tavlornas havsliv och kompletterar fiskarnas och däggdjurens former och färger. Några av de mer välkända hajarna är späckhuggarna, vithajarna, tigerhajarna, makrillhajarna och hammarhajarna. De här fiskarna är rovdjur på toppen av näringskedjan, medan andra sorters hajar är hotade av mänskliga aktiviteter såsom fiske och valjakt.

Filmhajar

Hajar finns i många filmer, bland annat Hajen, Hitta Nemo, Deep Blue Sea, Hammerhead: Shark Frenzy och På äventyr med Sharkboy och Lavagirl. Hajarna som utgör det minsta hotet för människan är: dvärgkäxan, som är mindre än en hand; silverhajen, som kan bli ungefär lika lång som en fot; rödhajen och pigghajen; lanternhajen och dvärgpigghajen. Det finns mer än 500 olika hajarter världen över. Vissa fiskar har kallats hajar, och en del hajar har blivit tagna för fiskar. Det finns inte många hajar som klarar av sötvatten, förutom tjurhajar och vissa revhajar. De kan leva både i sötvatten och saltvatten. Samla på några av hajarterna med en rad canvastavlor. Att gruppera flera arter eller undervattenscener med simmande hajar ger vilken vägg som helst en skön känsla. För de yngsta och de som gillar tecknade canvastavlor bjuder Sea Sneak Peek och Lords of the Sea på en god introduktion till haj-konst. De kraftfulla varelserna fotograferas oftast ensamma, men de simmar ofta i stim med andra fiskar; all fisk är inte hajmat. Vissa fiskar är vänner. Fotografier på canvas ger dig en inblick i den vackra fiskens vardag, samtidigt som du håller dig själv trygg och onåbar på säkert avstånd.
Produktinformation

Snabb leverans

Din beställning skickas inom 1-2 dagar och du har alltid fri frakt. Tapetlim ingår.

100% Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, därför har du alltid 30 dagars öppet köp och du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd.